mkk Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Kraft lubi to 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Poproszę wspólną fotkę uczestników zlotu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Bawcie się dobrze ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Odnośnie fotek - to z drugiej części imprezy, która odbędzie się w którymś z pobliskich lokali gastronomicznych, nie są konieczne🤣. A poważnie - zazdroszcze Wam bardzo! Może kiedyś i mnie sie uda zagościć. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Nawet nie wiem co napisać , żałuję że nie mogłem 😡 . Na zdrowie 😉 i dobrej zabawy . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 19 godzin temu, Kraft napisał: Z przykrością informuję, że grupą gnieźnieńska nie stawi się jutro na umówionym spotkaniu. Niestety, choroba kolegi Radka pokrzyżowała nasze plany. Nie będzie zatem także tomkowych ProAc-ów i ładniutkich M1 od YB Audio, które mieliśmy ze sobą przywieźć do odsłuchu. Może następnym razem. Bawcie się dobrze. Będziemy śledzić doniesienia. Chętnie następnym razem i ja dołączę. Może rqzem z Gnieznem skoro ja z POZ 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 A Audio Physic C3 już grały? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Czy Gato zaprezentowały nową jakość? Coś extra w dźwięku, czego dotąd nie doświadczyliście? Rzucam temat do przemyśleń, dla usestymatyzowania wspomnień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Co to za model? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 2 godziny temu, Marek Muszyński napisał: Poproszę wspólną fotkę uczestników zlotu. W czasach RODO to wyższa szkoła jazdy. 1 godzinę temu, Kraft napisał: Czy Gato zaprezentowały nową jakość? Coś extra w dźwięku, czego dotąd nie doświadczyliście? Rzucam temat do przemyśleń, dla usestymatyzowania wspomnień. Gato się lubią z Heglem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Jeszcze pochwalcie się kto ze zdjęcia to kto na forum . Brakuje jeszcze damskiego rodzynka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Co tam dziś najlepiej zabrzmiało ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Prosiliśmy o zdjęcie ze zlotu, a to chyba jakiś kadr z castingu do "Top Model". 53 minuty temu, Asia napisał: Gato się lubią z Heglem. No nie. Nie o to mi chodziło. Jak zabrzmiały te Gato? Było w ich graniu coś szczególnego, czy nie? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Nie sądzę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 A można było zrobić relacje Live. To dziś nie jest skomplikowane, no nic, na pewno dobrze się bawią a to najważniejsze, tylko nie wiem czemu mnie tam nie ma? Ale .... aby nie czuć się poszkodowanym, tez miałem dziś spotkanie ze sprzętem do odsłuchania. Zaległy odsłuch Accu E650 + DP570 został nadrobiony. https://i.postimg.cc/7hyfVP0R/IMG_20211120_120941.jpg https://i.postimg.cc/Hn4jPGtk/IMG-20211120-120342.jpg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 20 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 No i po zlocie. Na razie napiszę tylko, że było FENOMENALNIE! Dzięki wszystkim za uczestnictwo. Wrzucam kilka fotek na szybko. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Bardzo ciekawy zestaw kolumn. Nawet jakieś Demandy się znalazły na liście. W wolnej chwili skrobnijcie odpowiedzi na następujące pytania: najlepsze monitory, najlepsze podłogówki i najlepsze kolumny II Zlotu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Generalnie można byłoby napisać jakie zestawienie sprzętowe najlepiej zagrało. Bez ograniczeń budżetowych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 A zrobił się jeszcze jakiś after ze spotkania? Mogę dojechać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 (edytowany) Ciężko będzie powiedzieć. Było tyle kombinacji i w sumie nieporównywalne warunki. Dla mnie generalnie wrażenie zrobiły podstawkowe jak nisko sa w stanie zejść. Inna sprawą był fakt, że pomieszczenie bardzo podbijało niskie częstotliwości. A w sumie chyba wyszło, że sprzęt był tylko pretekstem do spotkania z fantastycznymi ludźmi. Szczególne podziękowania dla Oli, Wojtka, Seby i oczywiście Tomka za przyniesienie i zmontowanie 100kg instalacji (szacun) oraz pozostałym uczestnikom oczywiście też. 7 minut temu, muzofan napisał: A zrobił się jeszcze jakiś after ze spotkania? Mogę dojechać To teraz piszesz, jak ja juz w połowie drogi? 🤪 Edytowano 20 listopada 2021 przez slaw0001 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 To ja zapytam. Co poległo i dlaczego. Bo to, że było miło to wiadomo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 4 minuty temu, slaw0001 napisał: Ciężko będzie powiedzieć. Było tyle kombinacji i sumie nieporównywalne warunki. Dla mnie generalnie wrażenie robiły podstawkowe jak nisko sa w stanie zejść. Inna sprawą był fakt, pomieszczenie bardzo podbijało niskie częstotliwości. A sumie chyba wyszło, że sprzęt był tylko pretekstem do spotkania z fantastycznymi ludźmi. Szczególne podziękowania dla Oli, Wojtka, Seby i oczywiście Tomka za przyniesienie i zmontowanie 100kg instalacji (szacun) oraz pozostałym uczestnikom. To teraz piszesz, jak ja juz w połowie drogi? 🤪 Tak wyszło, niestety że nie byłem w stanie podjechać. Teraz już mogę stąd pytanie 😁. Fajnie że udało się trochę muzyki posłuchać. Zagrało coś fantastycznie, pomimo akustyki? Choć u siebie nie mam wybitnych warunków akustycznych a jakoś gra 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 11 minut temu, slaw0001 napisał: jak ja juz w połowie drogi? do podłogi ?🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts