RoRo Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 54 minuty temu, lpomis napisał: Chyba czegoś nie doczytałeś @RoRo. Zlot jest planowany w Jarocinie. Na Sopot nie ma jeszcze terminu - to dopiero propozycja wrzucona przez @Bogusław Kożyczkowski Doczytałem 😎 Bo to wszak dopiero plany... Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 21 godzin temu, RoRo napisał: Czy tam się da zaparkować w okolicy, bo to zdaje się może być ciężki temat... O ile zatoka przy ulicy jest często zajęta to na zapleczu zawsze są miejsca wolne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 16 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: O ile zatoka przy ulicy jest często zajęta to na zapleczu zawsze są miejsca wolne. A na tym czarnym z tą dziwną przerywaną kreską się nie da ? Jak coś jadę za Wojtkiem / @lpomis / ,w Bydgoszczy robił takie rzeczy by znaleźć parking, że drogówce się nie śniło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 15 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 1 minutę temu, tomek4446 napisał: w Bydgoszczy robił takie rzeczy by znaleźć parking, że drogówce się nie śniło O wypraszam sobie! Usiłowanie, a faktyczne zrobienie to jednak różnica Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 1 minutę temu, lpomis napisał: O wypraszam sobie! Usiłowanie, a faktyczne zrobienie to jednak różnica No dobra , dobra , ja tylko tak chciałem przypomnieć , że jak jest takie okrągłe , czerwone z poziomym białym paskiem to nie wjeżdżamy. A może to tylko sugestia , nie wiem , muszę przemyśleć temat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 Mam prośbę - jeśli będzie się kiedykolwiek odbywał zjazd w Warszawie to proszę pamiętajcie o mnie i zaklepuje miejsce w ciemno! Mega bym chciał Was poznać i pogadać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 15 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 4 minuty temu, mateolo2 napisał: zjazd w Warszawie Kurczę, no w Warszawie i w Łodzi były już dwa zloty 22 godziny temu, soberowy napisał: Północ się bawi, południe nie ma miedzi więc na d... siedzi Nie marudzić, pakować się w pociąg i przyjeżdżać! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 25 minut temu, lpomis napisał: Kurczę, no w Warszawie i w Łodzi były już dwa zloty Nie marudzić, pakować się w pociąg i przyjeżdżać! Kurde w wawie był?! Fuck… 😭🤦😫 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 Mógłbym się zgłosić, ale nie wiem, czy już w Holandii nie będę. Ale wpadłbym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 Zgłaszam swoją obecność w Jarocinskim zlocie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 6 minut temu, seba3002 napisał: Zgłaszam swoją obecność w Jarocinskim zlocie. O cholera ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 4 minuty temu, tomek4446 napisał: O cholera ! Ale co? Boisz się że będzie zbyt rozrywkowo 🤪? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 lipca 2022 Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 1 minutę temu, seba3002 napisał: Ale co? Boisz się że będzie zbyt rozrywkowo Nie , no co Ty ? Choć nie wiem czemu właśnie sprawdziłem, ile można mieć promili ......... 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 (edytowany) 10 godzin temu, Adi777 napisał: Mógłbym się zgłosić, ale nie wiem, czy już w Holandii nie będę. Ale wpadłbym 3 minuty temu, MMarek napisał: To może w Holandii zjazd? Ostatni raz byłem w tym pięknym kraju, jak były jeszcze guldeny Edytowano 16 lipca 2022 przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 1 minutę temu, MMarek napisał: To może w Holandii zjazd? O której ? No , żebym się nie spóźnił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 2 minuty temu, tomek4446 napisał: O której ? No , żebym się nie spóźnił. Przecież jeszcze nie ustalone Jak by co, mam wolne w aucie jedno miejsce, pod warunkiem, ze będzie to niewiasta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 6 minut temu, MMarek napisał: Jak by co, mam wolne w aucie jedno miejsce, pod warunkiem, ze będzie to niewiasta Z uwagi na ceny paliwa mogę nawet założyć kieckę 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drSolfernus Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Dzień dobry, jestem nowy na forum, ale od razu pozwolę sobie zgłosić swoją obecność na jarocińskim zlocie Do zobaczenia. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 19 minut temu, drSolfernus napisał: jestem nowy na forum, ale od razu pozwolę sobie zgłosić swoją obecność na jarocińskim zlocie Ty to chłopie odważny jesteś , szacun. Miło będzie poznać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 18 godzin temu, tomek4446 napisał: Ty to chłopie odważny jesteś , szacun. To nie kwestia odwagi to bezprecendensowe narażanie zdrowia😄 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 Takich ludzi nam potrzeba - chętnych do tego aby się spotykać. Wszak uczestnictwo na forum to też jakby nie patrzeć jakieś obowiązki podtrzymywana znajomości. A tak w ogóle za osobę drSolfernus ręczę:) to jest spoko gość a i bardzo dobry fachowiec w tematach audio. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 18 minut temu, elektron6 napisał: A tak w ogóle za osobę drSolfernus ręczę:) to jest spoko gość a i bardzo dobry fachowiec w tematach audio. O, takich nam tu potrzeba, tylko żeby to nie był jednorazowy występ. 😀 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drSolfernus Napisano 20 lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 lipca 2022 Dziękuję za ciepłe słowa Nie obawiajcie się, że to może być jednorazowy występ - jestem uzależniony od audio 🙃 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 24 lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 lipca 2022 Kiedy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 28 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 lipca 2022 Uwaga, uwaga. Mamy oficjalne potwierdzenie terminu spotkania. Wszystko zgodnie z planem. Zlot w siedzibie Pylon Audio odbędzie się w sobotę, 27 sierpnia w Jarocinie. Start o godzinie 12:00. Oprócz odsłuchów planowana jest jeszcze jedna, bardzo fajna atrakcja - zwiedzanie hali produkcyjnej Pylon Audio. Mamy również zezwolenie na podłączanie własnej elektroniki - jeśli ktoś miałby ochotę przywieźć coś ze swoich sprzętów - nie ma najmniejszego problemu Lista zapisanych osób przedstawia się obecnie tak: @MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @seba3002, @drSolfernus, @Asia, @_PS_, @lpomis Bardzo proszę o wiadomość i przypomnienie jeśli kogoś pominąłem. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts