Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
16 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał:

O ile zatoka przy ulicy jest często zajęta to na zapleczu zawsze są miejsca wolne.

A na tym czarnym z tą dziwną przerywaną kreską się nie da ? :) 

Jak coś jadę za Wojtkiem / @lpomis / ,w Bydgoszczy robił takie rzeczy by znaleźć parking, że drogówce się nie śniło :) 

Napisano
1 minutę temu, tomek4446 napisał:

w Bydgoszczy robił takie rzeczy by znaleźć parking, że drogówce się nie śniło :) 

O wypraszam sobie! Usiłowanie, a faktyczne zrobienie to jednak różnica :P

Napisano
1 minutę temu, lpomis napisał:

O wypraszam sobie! Usiłowanie, a faktyczne zrobienie to jednak różnica

No dobra , dobra , ja tylko tak chciałem przypomnieć , że jak jest takie okrągłe , czerwone z poziomym białym paskiem to nie wjeżdżamy. A może to tylko sugestia , nie wiem , muszę przemyśleć temat :) 

Napisano
4 minuty temu, mateolo2 napisał:

zjazd w Warszawie

Kurczę, no w Warszawie i w Łodzi były już dwa zloty :(

22 godziny temu, soberowy napisał:

Północ się bawi, południe nie ma miedzi więc na d... siedzi :(

Nie marudzić, pakować się w pociąg i przyjeżdżać! :)

Napisano (edytowany)
10 godzin temu, Adi777 napisał:

Mógłbym się zgłosić, ale nie wiem, czy już w Holandii nie będę.

Ale wpadłbym ;)

3 minuty temu, MMarek napisał:

To może w Holandii zjazd? Ostatni raz byłem w tym pięknym kraju, jak były jeszcze guldeny :)

Edytowano przez MMarek
Napisano
2 minuty temu, tomek4446 napisał:

O której ? No , żebym się nie spóźnił. :) 

Przecież jeszcze nie ustalone :)

Jak by co, mam wolne w aucie jedno miejsce, pod warunkiem, ze będzie to niewiasta :)

Napisano

Takich ludzi nam potrzeba :) - chętnych do tego aby się spotykać. Wszak uczestnictwo na forum to też jakby nie patrzeć jakieś obowiązki podtrzymywana znajomości.

A tak w ogóle za osobę drSolfernus ręczę:) to jest spoko gość a i bardzo dobry fachowiec w tematach audio. 

Napisano
18 minut temu, elektron6 napisał:

A tak w ogóle za osobę drSolfernus ręczę:) to jest spoko gość a i bardzo dobry fachowiec w tematach audio. 

O, takich nam tu potrzeba, tylko żeby to nie był jednorazowy występ. 😀

Napisano

Uwaga, uwaga. Mamy oficjalne potwierdzenie terminu spotkania. Wszystko zgodnie z planem. Zlot w siedzibie Pylon Audio odbędzie się w sobotę, 27 sierpnia w Jarocinie. Start o godzinie 12:00.

obraz.png.8c39c037a7c07bea194235d3f29e4571.png

Oprócz odsłuchów planowana jest jeszcze jedna, bardzo fajna atrakcja - zwiedzanie hali produkcyjnej Pylon Audio.

Mamy również zezwolenie na podłączanie własnej elektroniki - jeśli ktoś miałby ochotę przywieźć coś ze swoich sprzętów - nie ma najmniejszego problemu :)

Lista zapisanych osób przedstawia się obecnie tak: @MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @seba3002, @drSolfernus, @Asia, @_PS_, @lpomis

Bardzo proszę o wiadomość i przypomnienie jeśli kogoś pominąłem.