tomek4446 Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 4 godziny temu, audiowit napisał: Lewicy jestem pewny. Bardziej obawiam się o Holownię i jego prokatolickie odchyły. Ponoć każdy ma swoją cenę , ale nie moim zdaniem nie pójdzie na to. Ale jaja , włączyłem po ośmiu latach jedynkę i właśnie oglądam Wiadomości. Ba , sprawia mi to przyjemność Jakże inny ton , umiarkowany , wyciszony i nie ma żadnych pasków. Oglądam od ośmiu minut i ani paska ani Tuska Oni / tvpis/ jednak są nienormalni. Wyborom poświęcili 10 minut i po temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 Czy i jaka jest szansa, że TVP i TVP info będą „normalnymi” publicznymi stacjami? Apolitycznymi i dla „wszystkich” Pytam, ponieważ już mnie się nawet nie chciało do rodzinnego gniazda przyjeżdżać, bo tam, gdy te stacje były włączone, to mózg mi się gotował, gdy rodzice je włączali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 18 minut temu, AudioTube napisał: Czy i jaka jest szansa, że TVP i TVP info będą „normalnymi” publicznymi stacjami? Tak było , więc jest to realne. Przez wiele lat przed pisem , swoją wiedzę o poczynaniach polityków czerpałem z TVP info. Dziennikarze tego programu wykonywali swój obowiązek i patrzyli władzy na ręce. Informowali o aferach rządu , i rząd nie miał nic do powiedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 A mnie cieszy poruszenie na giełdzie. Powinni o tym częściej wspominać, bo to wyraźne zmiany, jakie dzieją się dzięki sondażom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 Przed chwilą, Pajto02 napisał: A mnie cieszy poruszenie na giełdzie. Pierwszym sprawdzianem dla społeczeństwa będzie urealnienie cen paliwa. Pis będzie darł się wniebogłosy , będzie ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 @tomek4446 to mnie ucieszyło. A jeszcze pytanko. Czy jest taka możliwość, że w nowym rządzie tekę ministra dyplomacj i tych spraw zagranicznych otrzyma osoba z autorytetem międzynarodowym i umiejętnościami a nie polityk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 2 minuty temu, AudioTube napisał: Czy jest taka możliwość, że w nowym rządzie tekę ministra dyplomacj i tych spraw zagranicznych otrzyma osoba z autorytetem międzynarodowym i umiejętnościami a nie polityk? Tak to powinno wyglądać. Pis musiał obniżyć wszelkie standardy z racji krótkiej ławki . Wiesz , że za komuny , towarzysze , którzy kończyli partyjną szkołę wyższego szczebla w Moskwie mieli zajęcia z dyplomacji , etykiety , języków obcych ? Czyli nawet komuniści mieli wyżej podniesioną poprzeczkę niż pis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 @AudioTube rozumiem, że pytasz @tomek4446 jako przyszłego prezydenta? 😄 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Czy i jaka jest szansa, że TVP i TVP info będą „normalnymi” publicznymi stacjami? Mamy nadzieję, za to w pierwszej kolejności powinen się wziąć nowy rząd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 (edytowany) Ku refleksji. Bo walka dobra ze złem nigdy się nie kończy. Edytowano 16 października 2023 przez Kraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 Szykuje się jeszcze gorsza zaraza niż była... jaka wygrana dobra? 😉 A TVP przed PiS bylo jeszcze gorsze... wersja PiS była nie strawna, poprzednia sączyła prawdy objawione inteligentnie, średnio a nawet całkiem inteligentny łykał niczym pelikan... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 13 minut temu, marcinmarcin napisał: Szykuje się jeszcze gorsza zaraza niż była... jaka wygrana dobra? 😉 A TVP przed PiS bylo jeszcze gorsze... wersja PiS była nie strawna, poprzednia sączyła prawdy objawione inteligentnie, średnio a nawet całkiem inteligentny łykał niczym pelikan... Zawsze można przełączyć na Polsat, są tam dziennikarze o różnych poglądach, a nawet niektórych ciężko wyczuć "za kim są". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 26 minut temu, Asia napisał: jako przyszłego prezydenta? Czyli już mogę podać numer konta ? Bo co my tam mamy do obsadzenia ? KGHM , Orlen, Wordy , zbrojeniówka , Lasy Polskie , Wody Polskie ......😂 15 minut temu, marcinmarcin napisał: A TVP przed PiS bylo jeszcze gorsze... wersja PiS była nie strawna, poprzednia sączyła prawdy objawione inteligentnie, średnio a nawet całkiem inteligentny łykał niczym pelikan... Marcin , nie zgodzę się. Prymitywizm pseudodziennikarzy tvpis był nie do przyjęcia. Nie ma mediów bezstronnych , ale wolę jak ktoś mi pozostawia pole do myślenia , niż napieprza do głowy łopatą jedynie słuszne treści. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 9 minut temu, Rafał S napisał: To zdjęcie to fejk ? Oglądałeś cały materiał ? Czy słupek KO przez cały program był na takim poziomie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 @Rafał S Ten mem już krąży 😁 3 minuty temu, soberowy napisał: To zdjęcie to fejk ? Tak i widać, że słabo zmontowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 Popierasz takie pierdy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 (edytowany) 37 minut temu, marcinmarcin napisał: A TVP przed PiS bylo jeszcze gorsze... Naprawdę? Pamiętam, jak w TVP oglądałem relacje z afery hazardowej. "Ta sprawa ma związek z aferą hazardową – podaje TVP Info. Dziennikarze "Wiadomości" TVP dowiedzieli się nieoficjalnie o zatrzymaniu Jacka Kapicy, wiceministra finansów w rządzie PO-PSL. Polityk został zatrzymany na polecenie prokuratury w Białymstoku. W związku z tą sprawą Skarb Państwa miał stracić 21 mld zł – podaje na czerwonym pasku TVP Info.". Proszę mi pokazać screena z TVP pod rządami PiS, gdzie informują o jakiejś aferze w rządzie (a trochę tego było;) I m.in. o tę "drobną" różnicę tu chodzi. Edytowano 16 października 2023 przez Kraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 (edytowany) 18 minut temu, tomek4446 napisał: Marcin , nie zgodzę się. Prymitywizm pseudodziennikarzy tvpis był nie do przyjęcia. Nie ma mediów bezstronnych , ale wolę jak ktoś mi pozostawia pole do myślenia , niż napieprza do głowy łopatą jedynie słuszne treści. Ja jednak bardziej obawiam się zła inteligentnego, skrytego, dobrze manipulujacego - patrz choćby na referendum... Prostactwo i chamstwo łatwiej pokonać OBEY Edytowano 16 października 2023 przez marcinmarcin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 8 minut temu, marcinmarcin napisał: Ja jednak bardziej obawiam się zła inteligentnego, skrytego, dobrze manipulujacego - patrz choćby na referendum... Fajnie , że o tym gadamy. Fajnie , że możemy bez emocji wymieniać poglądy. Co do referendum, to moje zdanie jest takie , że pis nawet taką świętość demokracji jak referendum potrafił zohydzić. 11 minut temu, marcinmarcin napisał: Prostactwo i chamstwo łatwiej pokonać Tu też się nie zgodzę. Cham i prostak ma zwykle niewielką paletę argumentów. A tam gdzie się kończą argumenty, zaczyna się tępa siła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 12 minut temu, marcinmarcin napisał: Prostactwo i chamstwo łatwiej pokonać Tak, te wybory tego dowiodły. A referendum, już wszystko o tym tworze zostało napisane, to prawda -próba manipulacji ze strony wladzy. To nie było referendum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 51 minut temu, marcinmarcin napisał: Szykuje się jeszcze gorsza zaraza niż była... jaka wygrana dobra? 😉 A TVP przed PiS bylo jeszcze gorsze... wersja PiS była nie strawna, poprzednia sączyła prawdy objawione inteligentnie, średnio a nawet całkiem inteligentny łykał niczym pelikan... Masz krótką albo wybiórczą pamięć. Za rządów pis dziennikarstwo w TVP się skończyło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 Podobał mi się pasek w " Szkle Kontaktowym " " Pis przegrał , to wina Tuska " 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 października 2023 Udostępnij Napisano 16 października 2023 6 minut temu, audiowit napisał: Masz krótką albo wybiórczą pamięć. Mam bardzo dobrą - dramat który zrobił PiS z TVP obrócił się przeciwko nim finalnie. Wystarczyła inteligencja ciut powyżej ameby, żeby nie traktować teh farsy poważnie. Ale znam ludzi, nawet całkiem inteligentnych którzy łykają jak pelikany wszystko z TVN/GW... i jest ich coraz więcej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts