soberowy Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 5 godzin temu, gienas napisał: Ten gość to właśnie jego elektorat ciemny i betonowy. Rozumiem nie zgadzać się z poglądami innych ale musisz obrażać ponad 7.5mln Polaków ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 4 godziny temu, soberowy napisał: Rozumiem nie zgadzać się z poglądami innych ale musisz obrażać ponad 7.5mln Polaków ? Ikonki nie ma żadnej... Bojem siem A wracając do tematu to nie ja obrażam elektorat. Choć nie zdaje on sobie sprawy o tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 (edytowany) Miejsce w szeregu;) 217237.mp4 Edytowano 25 października 2023 przez Kraft 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 (edytowany) Biedny, starszy, zagubiony człowiek, który nagle spadł z piedestału. Metody, które stosował, sprowadziły go do takiej sytuacji. To komisja wyborcza, a nie wiec partyjny, tudzież miesięcznica z obstawą za nasze pieniądze. Choć starsza Pani powiedziała "proszę, przed nami". Bo??? Młodzież jednak (choć nie tylko) pokazała hart ducha i chwała je za to. Edytowano 25 października 2023 przez tomasz1w Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 Pozwolę sobie w tym wątku. Za kilka tygodni wybory do parlamentu/Sejm w Niderlandy. Wykonałem zdjęcie po drodze do sklepu z artykułami z Polski. Kupujemy tam galaretki i herbatę rumianek😃 Na zdjęciu słup z plakatami wyborczymi. W mojej wsi/20tys mieszkańców stoi 6 takich słupów. Decyzja gminy. Przepisy dotyczące naklejania są określone, równe dla wszystkich partii, niezależnie od bogactwa i widzimisię konkretnej partii. Pogrzebałem w internecie. Z badań marketing/soscjo itp wynika, że zysk netto wyklejania tych posterów wynosi 0.0 Zatem relikt przeszłości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 (edytowany) Poparcie dla Koalicji Obywatelskiej w ostatnich wyborach, a dawne granice zaborów. Niewiarygodne! Podział dokładnie według tego sprzed 105 lat - Koalicja bezapelacyjnie wygrywa w dawnym zaborze pruskim (i Ziemiach Odzyskanych), a przegrywa w pozostałych. Czyżby zabory ukształtowały Polaków raz na zawsze? PS Tylko nie piszcie mi, że "opcja niemiecka";) https://tvn24.pl/polska/wybory-2023-mapy-i-zabory-kartografia-ekstremalna-7408902 Edytowano 28 października 2023 przez Kraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 No tak Krafcie jest to nie przypadek... A najgorsze że jestem w tej prawej części Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 4 godziny temu, Wing0 napisał: No tak Krafcie jest to nie przypadek... A najgorsze że jestem w tej prawej części Jest sposób na to, możesz przeprowadzić się na Białoruś,i opowiadać o masowych grobach na polskiej granicy,o biednych uchodżcach,jak dezerter Emil,wtedy twoja prawa strona będzie dla ciebie lewą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 29 października 2023 Udostępnij Napisano 29 października 2023 8 godzin temu, tomaz75 napisał: Jest sposób na to, możesz przeprowadzić się na Białoruś,i opowiadać o masowych grobach na polskiej granicy,o biednych uchodżcach,jak dezerter Emil,wtedy twoja prawa strona będzie dla ciebie lewą. Może jest w tym sens, a może kogoś zabolało, że Polska wschodnia uwielbia być pod butem propagandy jak za komuny co widać na tej mapie, że jest to mniej rozwinięta część Polski w której mieszka dużo mniej ludzi z wykształceniem, którymi się łatwiej manipuluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 A co u przyszłego ministra rolnictwa? https://www.facebook.com/reel/709857991074864/ A tu dalszy ciąg rozrywki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 🙄 https://oko.press/rmf-i-orlen-tajemnicze-zwiazki-najwiekszego-polskiego-radia-ze-spolka-obajtka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 RMF juz od paru lat nie włączam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 Trzeba było coś obiecać Ludziom, żeby głosowali Wolna Polska, raj na ziemi Demokracja i pluralizm Wszystko było takie proste Większość w bajki uwierzyła Chcieli mieć bogatą Polskę Bóg gdzieś jest, lecz forsy nie ma Już przestańcie protestować Lepiej idźcie się pomodlić Stulcie ryja i do pracy Dajcie nam trochę porządzić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 Zawsze lubiłem Bońka za bezpośredniość https://przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/jacek-sasin-wdal-sie-w-przepychanke-ze-zbigniewem-bonkiem-niech-sie-pan-odczepi/1mh94gt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 (edytowany) A ja lubiłem Bońka za grę w polskiej reprezentacji. Od kiedy stał się ZiBi (od zegarków) już mniej. A od kiedy został najlepszym przyjacielem tego przekręta Platiniego, juz przestałem go lubić. Co NIE znaczy że Czarnkowi odpowiedział źle. Natomiast mieszanie ludzkich problemów natury fizycznej z ich przekonaniami politycznymi uważam za niesmaczne. Nie uważam że chudy jest lepszy od grubego, a brunet lepszy od rudego. Czesto bywa wręcz odwrotnie. Edytowano 4 listopada 2023 przez Rega 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 5 listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 listopada 2023 13 godzin temu, Rega napisał: A ja lubiłem Bońka za grę w polskiej reprezentacji. Od kiedy stał się ZiBi (od zegarków) już mniej. A od kiedy został najlepszym przyjacielem tego przekręta Platiniego, juz przestałem go lubić. Gwoli ścisłości, to oni się lubi w czasach, kiedy Platini nie był jeszcze skorumpowany. I chyba nigdy tej przyjaźni nie zerwał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 5 listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 listopada 2023 No fakt, stare czasy Juventusu, od tamtego okresu są dobrymi kumplami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 listopada 2023 Jak Putin z Berlusconim albo Schroederem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 5 listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 listopada 2023 czyli kiedyś to było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 (edytowany) No i mamy wydmuszkę, a nie prezydenta. Ten człowiek właśnie zamknął sobie drogę do jakiejkolwiek politycznej kariery po opuszczeniu urzędu dotychczas zajmowanego. Może i dobrze, bo nie chciałbym aby jako Polaka, ktoś mnie z nim identyfikował. A już miałem nadzieję , że potrafi się oderwać od prezesa. Pomyłka. Uzależnienie jest zbyt silne. Edytowano 6 listopada 2023 przez Rega Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 14 minut temu, Rega napisał: No i mamy wydmuszkę, a nie prezydenta. Ten człowiek właśnie zamknął sobie drogę do jakiejkolwiek politycznej kariery po opuszczeniu urzędu dotychczas zajmowanego. Kariery politycznej? Czy on się nadaje do jakiejkolwiek pracy? Pomyślmy. Czy ktoś szuka pracownika gnuśnego, bez inicjatywy, bez charakteru, nijakiego, co do 248 zliczyć nie umie, mającego jednak niezwykle wysokie wymagania finansowe i oczekującego rozdmuchanego socjalu? Ręka w górę. Są tacy frajerzy? Kurde, przecież się znaleźli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 Za dwa lata będzie parkingowym na Srebrnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 (edytowany) No , właśnie. I ci frajerzy już widzą go na lukratywnych stanowiskach w UE. Myslę, ze swoją dzisiejszą decyzją pokazał że to miraż i niczego w UE nie zdziała. Ale nikt nie powie , że szansy nie miał. No, chyba że na urząd wójta w Pierdziszewie Górnym. Edytowano 6 listopada 2023 przez Rega Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 Za Obajtka do Pcimia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 6 listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 listopada 2023 50 minut temu, misiekx napisał: Za dwa lata będzie parkingowym na Srebrnej. Nie będzie musiał, dostanie emeryturę prezydencką. Tyle że nikt z nim raczej nie będzie się liczył. 54 minuty temu, Rega napisał: No , właśnie. I ci frajerzy już widzą go na lukratywnych stanowiskach w UE. Myslę, ze swoją dzisiejszą decyzją pokazał że to miraż i niczego w UE nie zdziała. Za słabo zna też angielski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts