soberowy Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 @mossczemu celowo wprowadzasz kolegę w błąd? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 To jakiś DzikN? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 3 godziny temu, J4Z napisał: Za celowe wprowadzenie w błąd powinien od razu dostać warna. Pozdr. Niezależnie od tego czy celowo czy nie ( nie masz dowodów na to tylko swoje wyobrażenia) ty powinieneś dostać przynajmniej 7 punktów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Obyś dotrzymał 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Może pomysł z wyjaśnieniem sobie różnych spraw, w formie mordobicia, nie byłby taki głupi? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 5 minut temu, seba3002 napisał: Może pomysł z wyjaśnieniem sobie różnych spraw, w formie mordobicia, nie byłby taki głupi? Ja się na to nie piszę. Jak wkurzę np. Asię /@Asia/ to nie chce wylądować na OIOM -ie . Jest gorąco, a słyszałem , ze oszczędzają na klimie 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Wiedziałam, że ktoś się w końcu połapie @tomek4446 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 A mi, kiedy zaczynałem przygodę z forum, marzyla się taka lista, kto jest kim, kto z kim trzyma, kto kogo nie trawi itp. Gdyby ktoś pokusił się o stworzenie czegoś takiego, byłoby o wiele łatwiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 1 godzinę temu, seba3002 napisał: A mi, kiedy zaczynałem przygodę z forum, marzyla się taka lista, kto jest kim, kto z kim trzyma, kto kogo nie trawi itp. Gdyby ktoś pokusił się o stworzenie czegoś takiego, byłoby o wiele łatwiej. I co, wraz z codziennymi aktualizacjami? 😜🙄 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 2 godziny temu, Asia napisał: Wiedziałam, że ktoś się w końcu połapie Przez grzeczność nie zaprzeczę 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 4 godziny temu, seba3002 napisał: A mi, kiedy zaczynałem przygodę z forum, marzyla się taka lista, kto jest kim, kto z kim trzyma, kto kogo nie trawi itp. Gdyby ktoś pokusił się o stworzenie czegoś takiego, byłoby o wiele łatwiej. A to ciekawe podejście jest. 👍 Ale do Ciebie nie za bardzo pasuje, ale ja tu za rzadko jestem. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 Dnia 14.08.2022 o 14:07, soberowy napisał: @mossczemu celowo wprowadzasz kolegę w błąd? Ktoś odpowie "tak", ktoś inny odpowie " nie". Może wtedy jeden idiota z drugim zastanowi się nad sobą i może w końcu zacznie samodzielnie myśleć. No ale widać, że coraz więcej ludzi ma z tym problem. Lepiej popłakać administracji, niż samemu zmierzyć się z prostym problemem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 27 minut temu, moss napisał: Może wtedy jeden idiota z drugim zastanowi się nad sobą i może w końcu zacznie samodzielnie myśleć. Myślę że zasłużyłeś sobie na długi odpoczynek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 (edytowany) Szanowny @J4Z powyżej napisałeś : 22 godziny temu, J4Z napisał: Fafniaku, to był ostatni twój post na który odpisałem. Liczyłem (naiwnie) że będzie to sie tyczyło wszelkiej formy komunikacji. Ale niestety nie mogłeś się powstrzymać i zacząłeś pisać do mnie PW. Odpowiadam : Nie broniłem mossa, jak również nie było moim celem "trafienie ciebie punktami". Po prostu tamten wątek jest idealnym przykładem stosowania podwójnych standardów, przez moderację w ocenieniu wypowiedzi. Pisałem o tym od dawna. Tylko tyle. Bardzo proszę nie pisz na PW do mnie. Edytowano 15 sierpnia 2022 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 3 minuty temu, J4Z napisał: Bronisz multikont i osób trollujacych. Nara Smutne ale wygląda na to że faktycznie nie rozumiesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 Jak miło, że choć tutaj na forum bez zmian. Stabilizacja to obecnie towar deficytowy. 🙂👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 @moss wyzywanie od idiotów jest niegrzeczne. Ja bym się pohamował z takimi epitetami. @Fafniak forum jest prywatne i użytkownicy mogą być równi i równiejsi. @J4Z bez dowodów na Mossa oskarżanie go jest nieładne. Dziwny klimat. Dobrze, że od czasu do czasu można poczytać testy i wrażenia z odsłuchów@lpomis i @kaczadupa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 3 godziny temu, moss napisał: Może wtedy jeden idiota z drugim zastanowi się nad sobą i może w końcu zacznie samodzielnie myśleć. No ale widać, że coraz więcej ludzi ma z tym problem. Lepiej popłakać administracji, niż samemu zmierzyć się z prostym problemem. Prowokowanie to 7 pktów. Razem 15. Blokada dostępu do forum na 2 dni. Proszę dyskutować bez zbędnych epitetów i prowokowania do awantur. Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 Skąd wiadomo, że użytkownik Iksiński to multikonto? Po charakterze pisma? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 1 godzinę temu, Wito76 napisał: Skąd wiadomo, że użytkownik Iksiński to multikonto? Po charakterze pisma? Dyrekcja widzi więcej niż Ty w logach... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 (edytowany) 4 godziny temu, gienas napisał: Dyrekcja widzi więcej niż Ty w logach... Tyle to ja wiem, ale kadrowa, ochroniarz i tamten z bhp też bywa że wiedzą i zastanawiam sie skąd Edytowano 16 sierpnia 2022 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 Dnia 15.08.2022 o 17:12, soberowy napisał: @Fafniak forum jest prywatne i użytkownicy mogą być równi i równiejs To powinni napisać to wprost. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 Tak z ciekawości, było jakieś ostrzeżenie ostatnio? Jakoś nic nie rzuciło mi się w oczy, spokój, sielanka jak na ławeczce w Wilkowyjach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 Jest spokój i należy się z tego cieszyć. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 (edytowany) „Nigdy w dziejach ludzkich konfliktów tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak nielicznym” Winston Churchil Edytowano 27 sierpnia 2022 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts