Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 166 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  1. Bowersy i Tannoy

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 978 wyświetleń
    • 79 odpowiedzi
    • 17,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 784 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 2,7k odpowiedzi
    • 425k wyświetleń
  2. CD do 2000zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  3. Stereo Klipsch

• 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  4. DAC Nostromo Wolf 2

• 17 odpowiedzi
    • 9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dzięki! Dawno się tak dobrze nie bawiłem…
    • Wiedziałem , wiedziałem i już drzewiej pisałem , że do Tannoya trzeba dokupić pozostałe przetworniki  
    • Ja słyszę niższe zejście i to bez porównania z wyłączaniem i włączaniem suba. A do wytrawnego audiofila to mi daleko. I stało się jeszcze coś. Słucham obecnie bez żadnej korekcji , bez DSP , DIRACA czy korekcji DBX i jest super. Bardzo naturalnie , a pokój teraz bardziej pomaga niż przeszkadza.
    • Na wstępie chciałbym rzec , iż planowałem recenzję na minimum trzy strony. Moje plany jednak zweryfikował cennik Wojtka / @lpomis / , widać inflacja jest wyższa niż podaje strona rządowa , a biednemu zawsze wiatr w oczy.   Chciałbym publicznie podziękować Paulinie i Wojtkowi za jak zwykle sympatyczne spotkanie.  Cieszę się , że Wojtek potwierdził spójność suba i nie są to tylko moje omamy. @Nowy75 Mariusz przypomniałeś mi moją ciężką ,okupioną krwią i potem walkę o zgranie bydlaka / mowa o subie / z kolumnami. Nie twierdzę , że bez DBX-a jest to nie możliwe ,wszak dokonał tego Wojtek oraz Mariusz / @MariuszZ/ co było mi dane na własne uszy usłyszeć. Mnie się niestety bez wsparcia zwrotnicy nie udało. Największy problem stanowiło zgubienie lokalizacji subwoofera oraz by uzupełniał pasmo bez dominacji w każdym utworze ,niezależnie od gatunku, czy realizacji. DBX tutaj stanął na wysokości zadania. Zakochałem się w tym sprzęcie , cieszę się , że smakowało. Jutro na tym stopie robię żeberka w sosie sojowo - miodowym.   Robię co mogę. Choć prawdą jest , że powinienem taki tryb życia wdrożyć 30 lat temu , a efekt byłby znacznie lepszy. Ale i tak na tle moich znajomych .......  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...