Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 840 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  1. Pomoc w kupnie kolumn

• 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  2. wycena kolumn

• 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  3. Amplituner czy wzmacniacz

• 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  4. Chromecast do wzmacniacza

• 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  5. Odtwarzacz FLAC

• 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  6. ZESTAW HIFI

• 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  7. sprzęt do 1500zł

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
  8. Wzmacniacz do Mission vx-3

• 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  9. Wybór subwoofera, problem.

• 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dokładnie tak. Dotyk można wyłączyć opcjonalnie i korzystać tylko z fizycznych przycisków. Do tego wyświetlacz MIP, który w przeciwieństwie do amoledo-podobnych jest coraz  lepiej widoczny im gorsze warunki. Jesli do tego wziąć pod uwagę, że wyświetlacz dzieķi wspomnianej technologi może być cały czas aktywny (podobnie jak wyświetlacze ciekłokrystaliczne) bez ciągłego "wybudzania ekranu ruchem nadgarstka" jak u konkurencji. Inne zegarki innych firm potrafiły "wariować" podczas np. Jazdy na rowerze w terenie, wybudzajac ekran z trybu "eco" (ochrona baterii) i tutaj Garmin wygrywa.     Jeśli kiedykolwiek Garmin porzuci technologię MIP na rzecz Amoled by być jak inni, to straci multum klientów. Tak to mniej wiecej wygląda jak rozmawiam z "Garminowcami". 
    • Bierz tego Qudrala , będziesz bardzo zadowolony, szczególnie jak za tak małe pieniądze. Sam mam A9, i na nic innego nie zamierzam zmieniać. A3 to wcześniejszy ciut niższy model z serii A, ale i tak był bardzo chwalony. Co do porównania z Vincentem , to na niego możesz się kierować jeśli chcesz bardziej ciepłe granie.Qudral da ci dynamikę, detaliczność, i neutralność. Qudral jeśli słuchasz dużo źle zrealizowanych nagrań wtedy może się nie sprawdzić, bo on to pokaże. Ale moje kolumny są bardziej analityczne od Fyne, tak, że ta detaliczność nie powinna ci przeszkadzać.
    • Z linku nic co powinno się nie otwiera, ale w lupce Qobuza wpisałem James Bay i zacząłem słuchać. Na razie dwa kawałki "Pink Lemonade" i "Hold Back The River" i podoba mi się, trzeba będzie dokładniej przesłuchać twórczość.
    • Moto Doradca wybrał się na pokaz Jetoura.  Jest to nowa marka na polskim rynku. Ceny - BAJKA! Ja tylko żałuję że wszedł T2 a nie dali na Polskę mniejszego T1, który byłby prawdziwym Duster Killerem!       
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...