muzofan Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Sami spełnieni audiofile 😁. Bardzo dobrze. Kiedyś trzeba powiedzieć stop i cieszyć się muzyką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Dobrze jest mieć ten moment gdzie złapało się króliczka - można się skupić na słuchaniu muzyki, delektowaniu tego co się stworzyło, stan idealny. Tutaj mam na myśli złapanie króliczka w odniesieniu do systemu bazowego. A potem? można dokładać kolejne ciekawe sprzęty - niekoniecznie jako baza do referencyjnego słuchania ale bardziej jako ciekawostka czy też spełnienie dawnych marzeń w stylu zawsze chciałem to mieć... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 58 minut temu, MMarek napisał: Ja także zakończyłem poszukiwania Mhm. Bowersy 805 D4 już się do Ciebie uśmiechają Marku @elektron6 - i tak to właśnie powinno wyglądać. No właśnie, powinno 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 7 minut temu, lpomis napisał: Mhm. Bowersy 805 D4 już się do Ciebie uśmiechają Marku Polecę wieszczem: Spojrzałem przez okno na pole Potem na cenę, o ja p....le 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, MMarek napisał: Ja także zakończyłem poszukiwania. "Umoczyłem" kaskę (...) 🎶 ... ale to już było ... 🎶 I jeszcze (za Tomaszem Szwedem) (...) Tu już wszystko znam Teraz jeszcze wiedzieć chcę Co może być tam Za kolejnym zakrętem drogi Za następnym wzgórzem Może trafię w takie miejsce Gdzie zostanę dłużej (...) Edytowano 10 sierpnia 2022 przez Asia 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 No i się poetycko zrobiło , aż się rozmarzyłem. 2 godziny temu, MMarek napisał: Spojrzałem przez okno na pole Potem na cenę, o ja p....le Marek dasz radę , wystarczy nie słodzić przez miesiąc i masz na B&W 805 D4 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 4 minuty temu, tomek4446 napisał: No i się poetycko zrobiło , aż się rozmarzyłem. Marek dasz radę , wystarczy nie słodzić przez miesiąc i masz na B&W 805 D4 A obecne Bowersy Marka odkupi @Kraft, który ma na nie chrapkę i raczej nie poprzestanie na jednocyfrowej liczbie zestawów kolumnowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 11 minut temu, Rafał S napisał: A obecne Bowersy Marka odkupi @Kraft, Przepraszam bardzo ale obowiązuje kolejka, byłem pierwszy. 2 godziny temu, MMarek napisał: Polecę wieszczem: Spojrzałem przez okno na pole Potem na cenę, o ja p....le Marku, z super Bowersami ta dziewica materializuje się w pokoju. Cóż wart ten nędzny grosz przy tak zjawiskowym pięknie dla ciała i duszy.... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 6 minut temu, kaczadupa napisał: Przepraszam bardzo ale obowiązuje kolejka, byłem pierwszy. Najmocniej przepraszam. Czyli Ty odkupisz od Marka, a potem Kraft od Ciebie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 dobre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 To może i ja się ustawie w kolejce po te Bowersy 😍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 30 minut temu, soberowy napisał: To może i ja się ustawie w kolejce po te Bowersy 😍 Trudno mi sobie wyobrazić, żeby i Xaviany i Bowersy zagrały dobrze w tym samym torze. Co by to musiał być za wzmacniacz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 11 minut temu, Rafał S napisał: Co by to musiał być za wzmacniacz... Nie drocz się, wiesz jaki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Wystarczy okablowanie zmienić 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 5 godzin temu, soberowy napisał: To może i ja się ustawie w kolejce po te Bowersy 😍 Jeśli chcesz mieć naraz i Xaviany i Bowersy, to dlaczego z Twojej stopki zniknął Atoll - przecież już sprawdziliście z Grześkiem, że gra i z tymi i z tymi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Bo zawsze można lepiej i lepiej i tak bez końca Atoll do mocniejszej muzyki trochę za spokojny, grzeczny jakiś taki był Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Jeśli chcesz mieć naraz i Xaviany i Bowersy, to dlaczego z Twojej stopki zniknął Atoll - przecież już sprawdziliście z Grześkiem, że gra i z tymi i z tymi. Grał nawet z ATC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 3 minuty temu, seba3002 napisał: Grał nawet z ATC. Nie gadaj ? Pozwoliłeś na taki mezalians ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 (edytowany) ATC przyjemniej zagrały z Marantz ale do Atolla były podpięte inne przewody głośnikowe, jakieś takie zwykłe A Seba używa takich lepszych, fajnych Poza tym Atoll lepiej gra jako końcówka mocy. Edytowano 10 sierpnia 2022 przez soberowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 15 minut temu, tomek4446 napisał: Nie gadaj ? Pozwoliłeś na taki mezalians ? Hehe. W sumie masz rację. Wzmak za 8 czy 10k z kolumnami za 3600 to rzeczywiście mezalians 😝. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 19 minut temu, seba3002 napisał: Wzmak za 8 czy 10k z kolumnami za 3600 to rzeczywiście mezalians Ja to widzę jakoś odwrotnie , nie tylko forsa się liczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 16 minut temu, tomek4446 napisał: Ja to widzę jakoś odwrotnie A możesz rozwinąć myśl 🙂? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Ja też widzę 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 15 minut temu, seba3002 napisał: A możesz rozwinąć myśl Przez te wszystkie lata stworzyłeś swoistą legendę z ATC , a taki Aloll ...... 1 godzinę temu, soberowy napisał: Poza tym Atoll lepiej gra jako końcówka mocy. no sam widzisz Byłeś w Łodzi , słuchałeś B&W 805 , no nie mów , ze byś się zamienił ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2022 8 godzin temu, tomek4446 napisał: Przez te wszystkie lata stworzyłeś swoistą legendę z ATC , a taki Aloll ...... Myslisz mnie z innym kolega, Tomek 😉. Ja raczej starałem się obalić ich mit 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts