Chyba Miro 84 Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Czyli świrują telefony w tym samym czasie? Ciekawe 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Ja używam przeglądarki samsunga i jest normalnie, popularne przeglądarki nie dają rady 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 5 minut temu, J4Z napisał: U mnie FF na PC działa. Raczej nie, ale wyczyścić ciasteczka zawsze warto jak coś się dzieję. Zrobiłeś to? Jeszcze nie:P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Odpaliłem z ciekawości Chrome, u mnie ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 12 godzin temu, PaVson napisał: U mnie to samo. Pionowo źle, w poziomie ok. Czy dzieje się tak samo gdy na Forum jesteś zalogowany oraz niezalogowany? Problem dotyczy tylko smartfonów? Pozdrawiam PS. U mnie na Androidzie Chrome działa ok - w pionie i poziomie (jestem zalogowany). Na kompie (Firefox, Chrome, Edge) jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 1 godzinę temu, RoRo napisał: Problem dotyczy tylko smartfonów? Na pewno nie wszystkich. U mnie na iPhonie w przeglądarce Chrome wszystko działa poprawnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 7 lipca 2022 Udostępnij Napisano 7 lipca 2022 Tapatalk, Tapatalk, Tapatalk, Tapatalk 👏 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 26 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2022 Gdzie można wybrać sobie strumień? Bo zapisałem 2 czy 3 ale nie widzę gdzie jest dostęp do tego. Tablet, jakby co. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 Czy przychodzą Wam powiadomienia na maila? U mnie w tym tygodniu brak powiadomień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 20 minut temu, lysyrafal napisał: U mnie w tym tygodniu brak powiadomień. U mnie też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 Jeszcze jedna rzecz to zapisywanie postów po napisaniu, odbywa się to wolniej i czasami trzeba kliknąć dwa razy? Ta sama rzecz dzieje niestety się przy polubieniach itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 Również nie otrzymuję powiadomień. Problem z wysyłaniem postów/wiadomości mam już od dawna. Może to i lepiej, muszę naprawdę bardzo chcieć coś wysłać = brak pochopnie napisanych tekstów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 Dobra, czyli coś jest na rzeczy i pytam dalej, skoro już zacząłem. Czy wyświetla Wam stopka, bo u mnie nie ( u innych osób też nie widzę ) tj. problem od dawna, czy po prostu została zablokowana ze względu na głupie wpisy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 4 minuty temu, lysyrafal napisał: Czy wyświetla Wam stopka, bo u mnie nie ( u innych osób też nie widzę ) tj. problem od dawna, czy po prostu została zablokowana ze względu na głupie wpisy? U mnie stopka wyświetla się, nie wyświetlają się natomiast nicki. Ma to miejsce na telefonie, kiedy trzymam go w pionie. W poziomie nicki są widoczne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 @J4Z Dziękuję, a nic tam nie ruszałem w ustawieniach z jednym wyjątkiem o który pytałem Ciebie na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Zrobiłem jak powyżej i już mam stopkę, dlatego podziękowałem. Chodziło mi o to, że wcześniej miałem stopkę, a później znikła. Stąd moje pytanie o nią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 8 godzin temu, seba3002 napisał: U mnie stopka wyświetla się, nie wyświetlają się natomiast nicki. Ma to miejsce na telefonie, kiedy trzymam go w pionie. W poziomie nicki są widoczne Mam tak od dawna. Sugerowano mi czyszczenie ciasteczek. Widzę że najpierw u mnie dzieja sie "dziwy" a po czasie u Was. Ponieważ już sie przyzwyczaiłem do kolejnego (zaraz wrzuce zdjecie) ale nikt nic nie pisze, to prosze bardzo co Was czeka niebawem Ps: w wersji poziomej nie wystepuje tylko podczas trzymania w pionie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 1 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2022 Cześć, powiadomienia o wiadomościach na PW faktycznie niespecjalnie dochodzą, do mnie również. Zgłoszę zaraz komu trzeba. Pozdrowienia, Ola 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 (edytowany) Coś jakby matryca sie zepsuła. Kto ma też "takie dziwy" łapka w górę Albo znika cały post użytkownika (tutaj @Fafniak-a, poznałem po avatarze) Jest to trochę uciążliwe, ale jak już wczesniej pisałem. Przyzwyczaiłem się Edytowano 1 października 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Zgłoszę zaraz komu trzeba. Zgłoś, przy okazji, Tapatalk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 4 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 października 2022 Zbieram informacje, dotarła do mnie wiadomość, że zaraz (wiem, co powiecie) mamy się zabierać za wszelkie poprawki 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 To dorzucę jeszcze jeden drobiazg - na stronie głównej forum, na samym dole (stopka) jest całkowicie zbędna sekcja, którą bym wywalił. Na bank jest taka opcja w panelu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 5 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2022 Tiaaa, jest to na to do list, w panelu nie widzę 😃 Albo tak zagrzebane, że za płytko kopię, nie wiem... 🥺 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 Nie wiem czy tylko u mnie. Obok Awatara nie pojawiają mi się nicki użytkowników. Jest puste miejsce. Widzę tylko kwadracik z pierwszą literą nicka lub graficzny awatar, jeśli ktoś go ustawił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 Na komputerze u mnie jest ok, na komórce na Androidzie w pionie i poziomie również ok: jest awatar i nick. Działa prawidłowo dla użytkownika zalogowanego oraz bez logowania.... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts