Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
12 godzin temu, PaVson napisał:

U mnie to samo. 

Pionowo źle, w poziomie ok.

Czy dzieje się tak samo gdy na Forum jesteś zalogowany oraz niezalogowany?

Problem dotyczy tylko smartfonów?

Pozdrawiam
PS. U mnie na Androidzie Chrome działa ok - w pionie i poziomie (jestem zalogowany).
Na kompie (Firefox, Chrome, Edge) jest ok.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

Również nie otrzymuję powiadomień. Problem z wysyłaniem postów/wiadomości mam już od dawna.

Może to i lepiej, muszę naprawdę bardzo chcieć coś wysłać = brak pochopnie napisanych tekstów.

Napisano

Dobra, czyli coś jest na rzeczy i pytam dalej, skoro już zacząłem.

Czy wyświetla Wam stopka, bo u mnie nie ( u innych osób też nie widzę ) tj. problem od dawna, czy po prostu została zablokowana ze względu na głupie wpisy?

Napisano
4 minuty temu, lysyrafal napisał:

Czy wyświetla Wam stopka, bo u mnie nie ( u innych osób też nie widzę ) tj. problem od dawna, czy po prostu została zablokowana ze względu na głupie wpisy?

U mnie stopka wyświetla się, nie wyświetlają się natomiast nicki. Ma to miejsce na telefonie, kiedy trzymam go w pionie. W poziomie nicki są widoczne 

Napisano
8 godzin temu, seba3002 napisał:

U mnie stopka wyświetla się, nie wyświetlają się natomiast nicki. Ma to miejsce na telefonie, kiedy trzymam go w pionie. W poziomie nicki są widoczne 

Mam tak od dawna. Sugerowano mi czyszczenie ciasteczek. Widzę że najpierw u mnie dzieja sie "dziwy" a po czasie u Was.

Ponieważ już sie przyzwyczaiłem do kolejnego (zaraz wrzuce zdjecie) ale nikt nic nie pisze, to prosze bardzo co Was czeka niebawem ;)

Ps: w wersji poziomej nie wystepuje tylko podczas trzymania w pionie.