Asia Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Dostałam powiadomienie! Na maila, jak dawniej! A ten tapatalk to lol. Nie żebym potrzebowała, wręcz przeciwnie, ale dostrzegam tu jakiś chichot losu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 1 godzinę temu, seba3002 napisał: U mnie w pionie nicki niewidoczne, natomiast jeśli telefon jest w pozycji poziomej, nicki się pojawiają. Ktoś oprócz mnie już kiedyś zgłaszał ten problem. No dobra, a masz opłacone konto premium na forum? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 U mnie na Androidzie wszystko działa perfekto. Jak na razie żadnych problemów z czymkolwiek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach. Na żadnej nie mam nicków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 3 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: @dorsz - tapatalk nie będzie działał... Ale szukamy alternatywy. Dzięki za pamięć 😥 Jeszcze to rozstrzelenie wierszy w sygnaturze i widoczne dla wszystkich O mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Ciekawe, poprzednio tak nie było : Niezalogowany wchodzę w temat jak na fotce i przerzuca mnie do pierwszego posta, a będąc zalogowanym przerzuca mnie do ostatniego posta w temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 15 minut temu, dorsz napisał: rozstrzelenie wierszy w sygnaturze Zrobisz to na kompie. Nie wiem czy urządzenia mobilne mają taką funkcjonalność. Zamiast Enter użyj kombinacji Shift + Enter. Przykład: Przerwa z klasycznym Enterem Przerwa z klasycznym Enterem Przerwa z Shift + Enter Przerwa z Shift + Enter 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Jezusieeee.............jak dziwnie.....wszystko ładnie działa i wygląda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Średnio. U mnie nicków nie widać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Zmień tło na ciemne, znaczy ustaw ciemny motyw. nie widzisz nicków bo są białe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 No chyba coś nie do końca panom informatykom wyszło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Potwierdzam. Jest problem z jasnym trybem (motywem) mobilnym. Nigdy z takiego nie korzystałem, ale sprawdziłem teraz i mam jak @seba3002. Zwykli użytkownicy mają nicki w kolorze tła (białe) i są niewidoczne. Trzeba w panelu albo zmienić delikatnie tło na jakieś inne jasne, albo przyciemnić czcionkę nicków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Widocznie programator zapomniał ze jeszcze używane są biale motywy na smartfonach. Ciemny oszczędza baterię - nie świeci cały ekran jak latarka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 1 godzinę temu, lpomis napisał: Zrobisz to na kompie. Nie wiem czy urządzenia mobilne mają taką funkcjonalność. Zamiast Enter użyj kombinacji Shift + Enter. Przykład: Przerwa z klasycznym Enterem Przerwa z klasycznym Enterem Przerwa z Shift + Enter Przerwa z Shift + Enter Skleroza nie boli 😉 Dzięki 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 z tym jasnym tłem na smartfonach chyba coś jest nie tak, czy u was też jest jak u mnie, że jak klikam w ostatni post w temacie do przekierowuje mnie na początek dyskusji? a i bardzo pożyteczna strzałka przekierowująca na górę strony zniknęła? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 Ja też strzałkę lubiłem A oprócz strzałki... Poprzedni kolor logo był zdecydowanie ładniejszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 Robótki ręczne zabierają mi ostatnio sporo czasu. A jako, że związane z audio... Poprawię się 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 W wersji jasnej widać już nicki, zmieniłam kolor czcionki dla grupy, bo ją po aktualizacji wybieliło Nie wiem, co się dzieje z tym przerzucaniem na początek czy koniec tematu, grzebię w panelu, może się czegoś dogrzebię. Strzałka wróci, jest ważna 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 ... nadal grzebię w moim panelu demiurga i nie widzę nic na temat skakania Tak czy siak w ustawieniach profilowych każdego z Was (właśnie tłumaczę angielszczyznę i muszę coś sensownego wymyślić w zamian za to, co poniżej), możecie sobie zaznaczyć, gdzie ma Was przenosić. To tak gdyby ktoś przeoczył. PS. Jeśli traficie w czeluściach forum na jakąś angielszczyznę, dawajcie znać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oin Napisano 22 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 "Zachowanie podczas przeglądania zawartości" to prawdopodobnie sposób przekładu mający najwięcej sensu, mimo że długi. Reszta raczej nie powinna sprawić problemu z tłumaczeniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 Chodziło mi o Content View Behaviour, generalnie cośtam wymodziłam, zaraz zobaczę co, bo skaczę z tematu na temat jak króliczek Duracell @Oin właśnie, właśnie Ma to chyba ręce i nogi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oin Napisano 22 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 (edytowany) 23 minuty temu, Redakcja AUDIO napisał: Ma to chyba ręce i nogi? Nie ma. Dodajesz rzeczy, których nie ma w oryginale bądź nie wynikają z kontekstu. Początek konwersacji? Jakiej konwersacji? Przecież mowa o tematach i postach. Jeśli to ustawienie wpływa też na inne rzeczy (wiadomości prywatne?) to tym bardziej nie powinno tu być takiego uszczegółowienia. Tak samo nie jest to ustawienie "od ostatniej wizyty" tylko ogólne. Dosłowne tłumaczenie to Kiedy otwieram zwartość: - Przenieś mnie do nieprzeczytanych komentarzy - Przenieś mnie na początek - Przenieś mnie do ostatniego komentarza EDIT: Można by uprościć i stwierdzić "Kiedy otwieram temat" (zamiast "zawartość"), a samą sekcję dać jako "Ustawienia przeglądania", jak chcemy ładniej i krótko. Edytowano 22 grudnia 2022 przez Oin 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 16 minut temu, Oin napisał: Nie ma. Lubię szczerych ludzi 😆 Nie wiem, czy mnie nie przekonałeś do swojej wersji. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 22 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 (edytowany) 17 godzin temu, gienas napisał: Ciemny oszczędza baterię - nie świeci cały ekran jak latarka Tylko wtedy jeśli w smartfonie mamy ekran oparty na organicznych diodach elektroluminescencyjnych 👍 24 minuty temu, Oin napisał: Można by uprościć i stwierdzić "Kiedy otwieram temat" (zamiast "zawartość") Jestem za. Faktycznie, tak brzmi bardziej po ludzku i po prostu jest bardziej zrozumiałe Jak dla mnie może być "temat" lub "wątek". Edytowano 22 grudnia 2022 przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts