Fafniak Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 14 minut temu, audiowit napisał: Ktoś słuchał już tego arbitralnego systemu Możesz zdefiniować co według ciebie znaczy arbitralny system? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Nie zbaczaj z kursu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 W złą stronę ta dyskusja idzie. Proszę bez personalnych odnośników typu pierwszy audiofil, guru z gąbkami itd. Macie coś do wyjaśnienia @audiowitto piszcie PMy do siebie lub cytowanej wypowiedzi Admina innego forum. Skoro @Angel pisze nt. @Kraftto znaczy, że czyta co się tu wypisuje i skrzynkę chyba jeszcze ma. Proszę już te międzyforumowe przerzutki tutaj zakończyć lub zarejestrować się tam i kontynuować. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 6 minut temu, audiowit napisał: Nie zbaczaj z kursu. Chciałbym dowiedzieć się co oznacza arbitralny system Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Moment, moment. Nie czytam co pisze Angel. Nie interesuje mnie sam Angel czy sasiednie forum. Sam Kraft przywołał ta dyskusje tutaj, wiec odnoszę się tu do niej. Pytanie w jakim celu ją tu przywołał? 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Nie chce być cudzym adwokatem ale napiszę. Nie interesuje mnie dlaczego to zrobił. Może nie ma sposobu tam odpisać, a tutaj w taki sposób może manifestować swoje emocje na ten temat. To chyba naturalne. Może są inne powody. Nie wiem. Interesuje mnie żeby był tutaj spokój i porządek. Pisanie zaś o tym tonem jaki stosujesz jest najdelikatniej pisząc niegrzeczne. Ukryłem oczywiście posta o guru z gąbkami. Znasz powiedzenie "kto sieje wiatr zbiera burzę"? Staram się być wiatrołapem więc raz jeszcze proszę by sprawy personalne załatwiać PMami. 18 minut temu, Fafniak napisał: Chciałbym dowiedzieć się co oznacza arbitralny system Może zamysłem autora był fakt, że właściciel bezwzględnie narzuca swoje stanowisko w kwestii wyboru na przykład wzmacniacza. Nie ma innej opcji niż znany model więc nie do wszystkich opisy wrażeń będą przemawiały no bo na innym mogłoby być lepiej (lub gorzej) 😉 Pozdrawiam. 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Nie szkodzi, ze Ty nie wiesz, wazne, ze ja wiem. No dobra. Nie ma problemu. Zdałoby się ukryć zatemw szystkie posty począwszy od Kraftowego, skoro autor Nie może się bronić na tym forum. Dla wyjaśnienia. Nigdy nie poznałem osobiście Angela, nie miałem z nim żadnego kontaktu odkąd odszedł z FA i daleki też jestem od tego żeby być jego adwokatem. Mariusz, rozumiem Twoją interwencję, popieram ale ja jestem tu użytkownikiem i na każdy taki post będę reagował. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 6 godzin temu, audiowit napisał: Nie szkodzi, ze Ty nie wiesz, wazne, ze ja wiem 🤣😂🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 7 godzin temu, MariuszZ napisał: W złą stronę ta dyskusja idzie. Proszę bez personalnych odnośników typu pierwszy audiofil, guru z gąbkami itd. Moment, moment - ale czemu nie zwraca się tutaj rzeczywiście uwagi osobom, które naruszają zasady forum, w tym przede wszystkim odnoszą się chamsko do innych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Ja się często odnoszę chamsko do kolegi @DiBatonio (on do mnie też) a jednak nikt jakoś o to kopii strasznie nie kruszy😝. Co więcej, potrafimy od czasu do czasu nawet serduszko sobie wręczyć 😉. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 @seba3002 masz rację. Tylko czym innym jest powiedzenie sobie kilku ostrych słów, a czym innym wyszydzanie i nabijanie się z ludzi. To robi Dzik. To nie TO miejsce. My z Adim777 tez za sobą nie przepadamy, ale nie znaczy że nie możemy się czasem porozumieć i mozliwe że kiedyś pójść razem na piwo i posłuchac razem Deep Purpli. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Czyli jednak mój post przywołał kilka pozytywnych reakcji ;). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 (edytowany) 34 minuty temu, seba3002 napisał: Ja się często odnoszę chamsko do kolegi @DiBatonio (on do mnie też) a jednak nikt jakoś o to kopii strasznie nie kruszy😝. Co więcej, potrafimy od czasu do czasu nawet serduszko sobie wręczyć 😉. Bo są sprawy w których można się nie zgadzać, mieć zły dzień w danym momencie, można różnie reagować na czyjąś szyderę, czy atak itd.itp. Ale jak jest gdzieś wspólny mianownik i w czymś się zgadzamy, to dlaczego mamy być wrogo nastawieni do siebie? To, że czasem wyjadę z czymś, bo pisze co myślę i nigdy nie będę udawać kogoś kim nie jestem, bo tak wypada, nie oznacza to, że mam w Tobie, czy kim innym widzieć wroga śmiertelnego. Po mnie spływają opinie innych na mój temat, nie mam czasu przejmować się takimi pierdami, szkoda zdrowia. Warto się tego nauczyć. Pzdr 😉 Edytowano 21 kwietnia 2022 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 (edytowany) 2 godziny temu, Rega napisał: czym innym wyszydzanie i nabijanie się z ludzi. To robi Dzik To robi wielu tutaj. Szkoda ze nie zauważasz. Z całą pozostałą czescia posta sie mogę zgodzić. Edytowano 21 kwietnia 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 @Chyba Miro 84 to dlaczego nie reagujesz w adekwatny sposób? Ja staram się raczej nikogo nie obrażać (oprócz Dzika), choć zdarza mi się palnąc kilka niepotrzebnych słów. Niereagowanie na chamstwo tylko utwierdza je w tym, że może więcej. A cytując tu nieodżałowanego Jana Kobuszewskiego - ...chamstwu w życiu nalezy się przeciwstawiać ..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 2 godziny temu, Rega napisał: My z Adim777 tez za sobą nie przepadamy, ale nie znaczy że nie możemy się czasem porozumieć i mozliwe że kiedyś pójść razem na piwo i posłuchac razem Deep Purpli. Oj tam, było minęło Czasami tak po prostu jest, że człowiek chce pokazać, że ma dłuższego 😁 Chętnie Cię ugoszczę, jak skończę budować dom. Zresztą, każdego tutaj. Natomiast co do Dzika, to się nie zgodzę. Jakoś nie zauważyłem, żeby był wrogo nastawiony do kogoś. Tak szczerze, to widzę to raczej w odwrotną stronę... Takie osoby zawsze będą niezbyt mile widziane. Dzik, wcześniej TomekN. Taka prawda panowie. Są w mniejszości. Może powinienem napisać jesteśmy 2 godziny temu, DiBatonio napisał: Ale jak jest gdzieś wspólny mianownik i w czymś się zgadzamy, to dlaczego mamy być wrogo nastawieni do siebie? Ale jak nie ma między nami wspólnego mianownika i zazwyczaj się nie zgadzamy, to dlaczego mamy być wrogo nastawieni do siebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 8 minut temu, Adi777 napisał: Ale jak nie ma między nami wspólnego mianownika i zazwyczaj się nie zgadzamy, to dlaczego mamy być wrogo nastawieni do siebie? Słuszna uwaga, tego niewzialem pod uwagę. Racja. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 (edytowany) Tak dla rozluźnienia atmosfery - @Adi777, a tak nawiasem mówiąc, czy znasz znaną z fizyki regułę prawej ręki, ale dotyczącą pewnych długosci u faceta? A zapytam jeszcze jakiego jesteś wzrostu , jesli to nie tajemnica? Edytowano 21 kwietnia 2022 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 190 cm. 4 minuty temu, Rega napisał: czy znasz znaną z fizyki regułę prawej ręki, ale dotyczącą pewnych długosci u faceta? Raczej nie znam 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 30 minut temu, Adi777 napisał: Chętnie Cię ugoszczę, jak skończę budować dom. Zresztą, każdego tutaj. W piwnicy z mocnymi drzwiami Taki żart mój Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 8 minut temu, gienas napisał: W piwnicy z mocnymi drzwiami Nie, akurat nie będę miał piwnicy, a szkoda 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 21 minut temu, Adi777 napisał: 190 cm. Raczej nie znam 🤔 Przepraszam za jakość rusunku , ale plastyczką i malarką jest moja córka. Ja nie mam zdolności w tym kierunku. Pomimo to. Ja mam tylko 167 cm , ale pocieszam się tą regułą. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Powiem tak, średniej krajowej na pewno nie zaniżam 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Roman heheheh a przeprowadziłeś ślepy test czy ten rysunek oddaje rzeczywistość? 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Nie, nie - kazda reguła ma wyjątki i ludzie o wysokim wzroście mogą się tego trzymać😄. Poza tym to coś dla zwolenników pomiarów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts