Wito76 Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Trolle przybyłe z audiostereo do niczego się nie dostosują ich jedynym hobby jest trollowanieMasz na to jakiś wpływ kto skąd przychodzi? Ja mam konta na obu forach i nie jestem przecież jedyny. Oczywiście tu mam 10 razy tyle postów, tu jest ciekawiej i to nasze forum codziennie przeglądam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Akurat Mariusz i Tomek to dobre kandydatury. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 2 minuty temu, Fafniak napisał: Akurat Mariusz i Tomek to dobre kandydatury. Ja bym proponował @Bogusław Kożyczkowski. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Tylko dobrze by było aby taki moderator zwracam też uwagę na wybryki słyszących. Choćby kolegi kłamczuszka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 Proponuje również @JohnDoe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 Tak sobie myślę.... ze jednak Nie! Kazdy z nas tutaj ma "jakiś" punkt widzenia. Dodatkowy moderator bedzie powodem sporow bo ktos tam zawsze może w razie czego rzucić ze stronniczy czy coś. Teraz nikt tego nie moze powiedziec o obecnej sytuacji. Redakcja moim zdaniem nie jest po żadnej z stron. Mysle ze warto zaostrzyc wymagania co do wypowiedzi i tyle lub zwiększyć długość tymczasowego banowania delikwenta. 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: jeśli tak z dystansem na to spojrzeć - czy na naszym forum jest AŻ tak źle? Moim zdaniem nie jest AŻ tak źle jak niektórzy "przesadzaja"! Pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Racja, to nie może być nikt kontrowersyjny, skłócony z forumowiczami ani też żadna infantylna ciota. Ktoś kogo wszyscy tu szanują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 (edytowany) 24 minuty temu, Wito76 napisał: żadna infantylna ciota. Serio??? To tak jakbyś napisał ze "tu" tacy są! @Wito76 to nie może byc NIKT!!! Nikt z nas tutaj napewno. A najlepiej to zacznijmy poprawę od nas samych i bedzie dobrze! Tego sobie i Wam życzę Edytowano 14 września 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Skąd pewność że wygrany ankietowy mod po jakimś czasie nie zwariuje? Jeśli już to niech dyrekcja spokojnie przejrzy posty wybrańców pod kątem spokoju/wiedzy w dyskusjach forumowych. Trochę to potrwa, ale to najpewniejszy sposób... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Jak zwariuje, to się go usunie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Ale mam nadzieję, że nie będzie trzeba tego robić. Dlatego zaproponowałem odpowiednie kandydatury. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Ale to nie wygląda tak jak Wam się wydaje... Woda sodowa uderzy = namiesza = i po nim posprzątać to jest dopiero kłopot. Można wybrać kilku, ale i tak czas pokaże co robią. Tak że lepiej czas stracić na odsiew niż na sprzątanie po wariacie. Odpowiednie dla Ciebie ale czy dla dyrekcji... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Panowie, kandydat będzie dobry. Nikomu woda nie uderzy. A jeśli nawet, to to nie jest instytucja papieska. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 (edytowany) To zacznijmy od eliminacji wariatów i ewentualnych wariatów. 😉 Poza tym, moze zamiast jego, lepszy mod jak będzie kobietą. Edytowano 14 września 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 19 minut temu, JaZz napisał: no ale nie chcą Skad wiesz? Nie wypowiedzialy sie publicznie ze nie chcą Chyba ze nie zauważyłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 29 minut temu, Amarok napisał: Poza tym, moze zamiast jego, lepszy mod jak będzie kobietą. Kopernik też była kobietą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Kandydaci dowiedzą się w swoim czasie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 48 minut temu, JaZz napisał: burdel tak że w trzech tematach gadamy o tym samym A jak sie te pozostałe dwa tematy nazywaja bo nie pojawia mi sie nic 27 minut temu, audiowit napisał: Kandydaci dowiedzą się w swoim czasie A zdradzasz chociaż czy Ja tez jestem na liście Na moderatora Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 (edytowany) A to jakieś profity się z tym wiążą, że chętnych nie brakuje, czy może raczej żądza władzy? Edytowano 14 września 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 (edytowany) No co Ty... Edytowano 14 września 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 16 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: A jak sie te pozostałe dwa tematy nazywaja Zmiany na forum i ten o kasowaniu konta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 I sa tacy ktorzy z przyjemnoscia beda pracować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 Mozna prosić o link gdzie pytaja sie kobiet czy chcą na moderatora, bo cos mi chyba net sprawia problemy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 @JaZz chyba jeszcze zbyt słabo mnie poznałes, że nie wiesz kiedy żartuję😉. Dzik już dawno pod innym dębem szuka żołędzi a tu .... . Szkoda czasu na takie dyskusje. Lepiej muzyki posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2021 1 minutę temu, JaZz napisał: Którzy to tacy? 😏 Sorki zapomnialem na koncu dodać (?) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts