1Ender Napisano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2022 (edytowany) Dnia 28.07.2022 o 22:43, lpomis napisał: Uwaga, uwaga. Mamy oficjalne potwierdzenie terminu spotkania. Wszystko zgodnie z planem. Zlot w siedzibie Pylon Audio odbędzie się w sobotę, 27 sierpnia w Jarocinie. Start o godzinie 12:00. Oprócz odsłuchów planowana jest jeszcze jedna, bardzo fajna atrakcja - zwiedzanie hali produkcyjnej Pylon Audio. Mamy również zezwolenie na podłączanie własnej elektroniki - jeśli ktoś miałby ochotę przywieźć coś ze swoich sprzętów - nie ma najmniejszego problemu Lista zapisanych osób przedstawia się obecnie tak: @MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @seba3002, @drSolfernus, @Asia, @_PS_, @lpomis Bardzo proszę o wiadomość i przypomnienie jeśli kogoś pominąłem. Dopisz mnie + 1. Ewentualnie pisz priv. Pozdrawiam Edytowano 13 sierpnia 2022 przez 1Ender 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 13 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2022 Dnia 12.08.2022 o 09:30, seba3002 napisał: My pojutrze mamy mini zlot w Lublinie, co prawda będziemy słuchać jedynie szumu tłumów na starówce, ale myślę, że i tak będzie miło 🙂. Ty to potrafisz się bawić, mam nadzieję, że lokalne piwko jest dobre 😃 Że też ten Lublin tak daleko😁 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 13 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2022 3 godziny temu, 1Ender napisał: Dopisz mnie + 1. Ok Małe zmiany w liście obecności. Aktualnie sytuacja wygląda tak: @MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @drSolfernus, @Asia, @Arko55, @mkk @Matt Daemon, @Waldek86 (+szwagier), @1Ender, @Adi777, @_PS_, @lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 I tak oto kolejny zlot za nami. Dziękuję wszystkim przybyłym za wspaniałą atmosferę i przemiło spędzony czas 🙂 8 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 8 minut temu, seba3002 napisał: I tak oto kolejny zlot za nami. O! Ola . Seba zaczynasz stanowić poważną konkurencję. A wiesz , w kapitalizmie nie ma litości .... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 14 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 12 minut temu, seba3002 napisał: I tak oto kolejny zlot za nami. Super. Ale co to kurna za potajemne spotkania? Tylko towarzysko czy było coś słuchane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Przed chwilą, lpomis napisał: Super. Ale co to kurna za potajemne spotkania? Tylko towarzysko czy było coś słuchane? Było. Za rogiem grała jakaś cygańska kapela 🙂. A mówiąc poważnie, to nie był żaden zlot. Ola i Chili byli na wystawie jakiejś wybitnej malarki, grzechem więc było się nie spotkać 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 5 minut temu, lpomis napisał: Super. Jakie kurna " super" ? To czysta samowolka i proponuje wyciągnąć konsekwencję . Zaczynając od @Redakcja AUDIO i na @Chilli kończąc. @MariuszZ ile tam możesz tych punktów .... ? 😂 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 46 minut temu, seba3002 napisał: I tak oto kolejny zlot za nami. Dziękuję wszystkim przybyłym za wspaniałą atmosferę i przemiło spędzony czas 🙂 Ola prezentuje się super w czarnej kreacji , pośród kolegów w krótkich majtosach 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Ola i Chili byli na wystawie jakiejś wybitnej malarki, grzechem więc było się nie spotkać Grzechem to Pani Tamary nie znać jest… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 25 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Grzechem to Pani Tamary nie znać jest… Oj tam, oj tam 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Ej, spotkanie to tak mocno na spontanie a bardzo duże podziękowania dla ekipy z Lublina , bo naprawdę spisali się i było zajefajnie. Miło było Was zobaczyć "kochane mordeczki" PS @seba3002 jesteś najlepszy....😃 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 @lpomis, @tomek4446 to ja jestem tą wichrzycielską siłą, Tamara chodziła mi po głowie od miesięcy, już w Bydgoszczy mówiłam, że planuję się wybrać Żadnych nieoficjalnych, pokątnych odsłuchów w piwnicy nie było 😉 Wystawa zacna, ale towarzystwo zacne jeszcze bardziej @MMarek - kreacja granatowa Wybrana specjalnie, bo dzień miał być niespecjalnie pogodny, a okazało się, że ktoś lampę włączył 5 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: to ja jestem tą wichrzycielską siłą, No dobra . @MariuszZ możesz dać tyko połowę tych punktów , szczerość popłaca 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 Ja się boję przy Oli odezwać, a co dopiero punkty rozdzielać 😂 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Ja się boję przy Oli odezwać, a co dopiero punkty rozdzielać Bądź twardy jak Zawisza , nie bój się ! Dzień później. Mamy nowego moderatora 😂 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2022 Sebek nasza naczelna gaduła wkręcił się mocniej i były opowieści z życia o boberku... jednak warto na takie małe zloty jechać 🤣 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 15 godzin temu, Arko55 napisał: Sebek nasza naczelna gaduła wkręcił się mocniej i były opowieści z życia o boberku... jednak warto na takie małe zloty jechać 🤣 Oj Arek Arek, wszystko pokręciłeś. Opowieści były nie z życia a o nurcie Art Deco i obrazach przedstawiających kobiece piękno 🙂. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 Piękno, jak czytamy, można słuchać i paczać . Qrde, kusicie jak możecie na te zloty 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 5 godzin temu, seba3002 napisał: Oj Arek Arek, wszystko pokręciłeś. Opowieści były nie z życia a o nurcie Art Deco i obrazach przedstawiających kobiece piękno 🙂. Seba, rozwalasz system, powaliłeś mnie tym wpisem na kolana - rządzisz chłopie😃 Może jeszcze Dawid doda jaka kapela nam swingowała do kotleta i wszystko ładnie zepnie się w całość 😉😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2022 Ktoś chce się ze mną zabrać do Jarocina? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 @lpomis Niestety, nie będę mógł się zjawić. Akurat w sobotę wracamy do Kraju Tulipanów 😐 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 Dnia 16.08.2022 o 15:13, seba3002 napisał: Opowieści były nie z życia a o nurcie Art Deco i obrazach przedstawiających kobiece piękno 🙂. Art Deco mogę odpuścić , ale reszta ? Kurde jak fajna impreza to kolegi nie zaproszą ! A jak tylko coś będzie brzdąkać i nic nic więcej, to zaraz " Tomek będziesz ? " . Ech , życie .... 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 19 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 Wrzucam zaktualizowaną listę zlotową. Kilka osób niestety nam ubyło: @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @drSolfernus, @Asia, @mkk @Matt Daemon, @Waldek86 (+szwagier), @1Ender, @_PS_, @lpomis Macie jakieś pomysły na playlistę odsłuchową? Korzystamy z poprzedniej, aktualizujemy, tworzymy nową czy jedziemy tym razem na spontanie? Ja chyba jestem za opcją "kto ma tablet, ten ma władzę" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 Kurde, szkoda, że nie mogę wpaść. Już miałem małą niespodziankę przygotowaną... Mam nadzieję, że jakiś zlot w grudniu będzie 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts