Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
Dnia 28.07.2022 o 22:43, lpomis napisał:

Uwaga, uwaga. Mamy oficjalne potwierdzenie terminu spotkania. Wszystko zgodnie z planem. Zlot w siedzibie Pylon Audio odbędzie się w sobotę, 27 sierpnia w Jarocinie. Start o godzinie 12:00.

obraz.png.8c39c037a7c07bea194235d3f29e4571.png

Oprócz odsłuchów planowana jest jeszcze jedna, bardzo fajna atrakcja - zwiedzanie hali produkcyjnej Pylon Audio.

Mamy również zezwolenie na podłączanie własnej elektroniki - jeśli ktoś miałby ochotę przywieźć coś ze swoich sprzętów - nie ma najmniejszego problemu :)

Lista zapisanych osób przedstawia się obecnie tak: @MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @seba3002, @drSolfernus, @Asia, @_PS_, @lpomis

Bardzo proszę o wiadomość i przypomnienie jeśli kogoś pominąłem.

Dopisz mnie + 1.

Ewentualnie pisz priv.

Pozdrawiam

Edytowano przez 1Ender
Napisano
Dnia 12.08.2022 o 09:30, seba3002 napisał:

My pojutrze mamy mini zlot w Lublinie, co prawda będziemy słuchać jedynie szumu tłumów na starówce, ale myślę, że i tak będzie miło 🙂.

Ty to potrafisz się bawić, mam nadzieję, że lokalne piwko jest dobre 😃 Że też ten Lublin tak daleko😁

Napisano
3 godziny temu, 1Ender napisał:

Dopisz mnie + 1.

Ok :)

Małe zmiany w liście obecności. Aktualnie sytuacja wygląda tak:

@MMarek, @Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @drSolfernus, @Asia, @Arko55, @mkk @Matt Daemon, @Waldek86 (+szwagier), @1Ender, @Adi777, @_PS_, @lpomis

Napisano
Przed chwilą, lpomis napisał:

Super. Ale co to kurna za potajemne spotkania? Tylko towarzysko czy było coś słuchane? :)

Było. Za rogiem grała jakaś cygańska kapela 🙂

A mówiąc poważnie, to nie był żaden zlot. Ola i Chili byli na wystawie jakiejś wybitnej malarki, grzechem więc było się nie spotkać 🙂.

Napisano
46 minut temu, seba3002 napisał:

I tak oto kolejny zlot za nami. Dziękuję wszystkim przybyłym za wspaniałą atmosferę i przemiło spędzony czas 🙂

IMG-20220814-WA0001.jpg

Ola prezentuje się super w czarnej kreacji , pośród kolegów w krótkich majtosach :)

Napisano

@lpomis, @tomek4446 to ja jestem tą wichrzycielską siłą, Tamara chodziła mi po głowie od miesięcy, już w Bydgoszczy mówiłam, że planuję się wybrać :) Żadnych nieoficjalnych, pokątnych odsłuchów w piwnicy nie było 😉 Wystawa zacna, ale towarzystwo zacne jeszcze bardziej :)

@MMarek - kreacja granatowa ;) Wybrana specjalnie, bo dzień miał być niespecjalnie pogodny, a okazało się, że ktoś lampę włączył :) 

Napisano
15 godzin temu, Arko55 napisał:

Sebek nasza naczelna gaduła wkręcił się mocniej i były opowieści z życia o boberku... jednak warto na takie małe zloty jechać 🤣

Oj Arek Arek, wszystko pokręciłeś. Opowieści były nie z życia a o nurcie Art Deco i obrazach przedstawiających kobiece piękno 🙂.

Napisano
5 godzin temu, seba3002 napisał:

Oj Arek Arek, wszystko pokręciłeś. Opowieści były nie z życia a o nurcie Art Deco i obrazach przedstawiających kobiece piękno 🙂.

Seba, rozwalasz system, powaliłeś mnie tym wpisem na kolana - rządzisz chłopie😃 

Może jeszcze Dawid doda jaka kapela nam swingowała do kotleta i wszystko ładnie zepnie się w całość 😉😃

Napisano
Dnia 16.08.2022 o 15:13, seba3002 napisał:

Opowieści były nie z życia a o nurcie Art Deco i obrazach przedstawiających kobiece piękno 🙂.

Art Deco mogę odpuścić , ale reszta ? Kurde jak fajna impreza to kolegi nie zaproszą ! A jak tylko coś będzie brzdąkać i nic nic więcej, to zaraz " Tomek będziesz ? " . Ech , życie .... 😂

Napisano

Wrzucam zaktualizowaną listę zlotową. Kilka osób niestety nam ubyło:

@Amarok, @Kraft, @tomek4446, @elektron6, @MarcKrawczyk, @drSolfernus, @Asia, @mkk @Matt Daemon, @Waldek86 (+szwagier), @1Ender, @_PS_, @lpomis

Macie jakieś pomysły na playlistę odsłuchową? Korzystamy z poprzedniej, aktualizujemy, tworzymy nową czy jedziemy tym razem na spontanie? Ja chyba jestem za opcją "kto ma tablet, ten ma władzę" :)