marcinmarcin Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 @TomekNa co do kierunkowości kabli to kolejna bzdurka do opisu. Moje 2 RCA grają całkowicie różnie w zależności od kierunku wpięcia i nie ma tu żadnej magii, tylko jest strona podłączenia ekranu. Kiedyś parę dni szukałem co mi sie zepsuło w systemie, jak pomyłkowo źle wpiąłem RCA 🤪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 @marcinmarcin Oj, chyba należą Ci się punkty za OT oraz za prowokowanie. Nice try, ale nie dam się sprowokować 😏 Załóż osobny wątek o kierunkowości kabli i tam przedstaw swoje teorie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 28 lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 lipca 2022 A teraz coś ekskluzywnego klasa A w wykonaniu Pionner końcówka M4 i preamp C3. Końcówka to tylko czyste 30W na kanał…i aż po 8 kapeluszowych tranzystorów kapeluszowych na kanał. Ciepełko jest niczym od lampy:) Gra to naprawdę fanie- dźwięk ciepły z świetnym basem i duża ilością emocji w dźwięku. Preamp moim zdaniem referencyjny jak na tranzystor. Po 2 tygodniach dłubaniny mogę powiedzieć ze było naprawdę warto! 6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 (edytowany) Sasin mówił, że prądu nie zabraknie to kupiłem sobie agregat pod audio. Edytowano 29 lipca 2022 przez lpomis 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 25 minut temu, lpomis napisał: agregat pod audio W pełni popieram. Warto wybrać ten ze stabilizacja. Rozważałem taki ruch już dawno wcześniej i nawet puściłem odrębną linie pomiędzy rozdzielnią z bezpiecznikami na piętrze a pomieszczeniem z dostępem do szybu kominowego w piwnicy, kiedyś to było na wyrost a dziś? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 42 minuty temu, lpomis napisał: Sasin mówił, że prądu nie zabraknie to kupiłem sobie agregat pod audio. Haha. No i ten Evo3 initium najlepszy 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 1 godzinę temu, lpomis napisał: Sasin mówił, że prądu nie zabraknie to kupiłem sobie agregat pod audio. Ponieważ benzyna coraz droższa, szukam agregatu na chrust. Na razie mam już torbę . 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 To proste. Koza plus ogniwo termoelektryczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 4 godziny temu, lpomis napisał: Sasin mówił, że prądu nie zabraknie to kupiłem sobie agregat pod audio. Może być trochę głośno ... jakiś zrzut tego "chińczyka" do piwnicy by się przydał 😎 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 19 godzin temu, Seb napisał: To proste. Koza plus ogniwo termoelektryczne. A gdzie to ogniwo ulokować? 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Panowie najstaszy generator prundu -> kot zawsze spada na cztery łapy, kanapka posmarowana masłem zawsze spada masłem dół. Kanapkę posmarowaną masłem mocujemy na grzbiecie kota i zrzucamy to wsio na podłogę = i gotowe Łomatko ale offtop... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Ogniwo montujemy na rurze wylotowej kominka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 Jaka jest szerokość memran? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 44 minuty temu, J4Z napisał: Dzień dobry Ty mnie rozwalasz 🙂 Co to za płytka podłogowa pod kolumną? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 (edytowany) pewnie naturalny pumeks z morza czarnego ! Edytowano 1 sierpnia 2022 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 Co to za wersja Pylonów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 (edytowany) Pylon WYPAS XD 😉 Dobrze grajo Panie 👍 Byłem ,widziałem ,słuchałem . Edytowano 1 sierpnia 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 3 godziny temu, J4Z napisał: Granit kurła Acp on taki cie kim jakbymial 1 cm ? 🙂 Perspektywa tak zakłamuje, czy jak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 Trochę cienizna. Dopiero 5 cm grubości zrobiło różnicę. Polecam I Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 16 minut temu, J4Z napisał: 🤔 Mi brakowało 2cm wysokości 🤷♂️ Sklejka lepsza 😉 Ja mam kanapkę z 3 warstw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 Boże, jakie paździerze 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 8 godzin temu, J4Z napisał: 🤔 Mi brakowało 2cm wysokości 🤷♂️ Ta odpowiedź powinna uciąć dyskusje... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 9 godzin temu, 1Ender napisał: Trochę cienizna. Dopiero 5 cm grubości zrobiło różnicę. A co robi 5cm granitu ? (pomijając podwyższenie poziomu na którym gra wysokotonowiec) 8 godzin temu, J4Z napisał: Mi brakowało 2cm wysokości Do czego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 Można było wykonać podobnie pochylajac nieznacznie do tyłu zestaw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 (edytowany) Nie przewróciły by sie. Spokojnie. Przetworniki ważą wiecej niż br-y Ps: 2cm wyżej to w zależności od punktu odsłuchu podniesienie frontu o kilka mm! Tak gwoli ścisłości Edytowano 2 sierpnia 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts