DiBatonio Napisano 3 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2023 10 minut temu, sonique napisał: Hmmm… tylko nie zmieniaj się za bardzo. Z kim będę się przekomarzał jak nagle polubisz oczo… coś tam „wycieraczki” w Advance Acoustic;) Hmmmm... Ja już od dawna się zmieniłem, niestety nieliczni to zauważyli i doceniają. 😉 Nie przypominam sobie, bym się z Tobą przekomarzał, wycieraczki jednemu się podobają, drugiemu niekoniecznie. Mnie oczojebne się nie podobają Jak lubisz świecidełka, to mnie nic do tego.😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 3 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2023 (edytowany) 6 godzin temu, KrólKiczu napisał: proszę o zlikwidowanie mojego konta Seba, wyluzuj. Mnie też Mariusz kiedyś usunął posta - dziś uważam, że słusznie. A dla forum jesteś zbyt cenny, żeby odchodzić - republika potrzebuje trybunów ludowych, by patrycjat zbytnio się nie rozhulał. Edytowano 3 czerwca 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2023 4 godziny temu, DiBatonio napisał: Ja już od dawna się zmieniłem, niestety nieliczni to zauważyli i doceniają. 😉 Zauważone to zostało, co nie znaczy że można jeszcze trochę bardziej "popracować" w tej materii Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2023 Odnośnie ostatnich (dzisiejszych i wczorajszych złośliwości): proszę weźcie na wstrzymanie, zamiast szukać dziury w całym i kolejnych okazji do złośliwości lepiej po prostu posłuchać muzyki, obejrzeć film czy poczytać (niekoniecznie na sugerowany kilkanaście postów wcześniej temat) lub porządnie się wyspać. To nie jest fajne gdy czytamy na Forum lub na PW wpisy adwersarzy i oskarżenia kierowane pod adresem drugiej strony. To znowu powrót do piaskownicy, zaglądanie innym do kieszeni, udzielanie "dobrych???" rad i mniej lub bardziej czytelne złośliwości (w dodatku nawet w kilku wątkach równocześnie). Więc wyraźna prośba (sugestia) kierowana do paru bardziej nerwowych Kolegów: więcej spokoju i opanowania oraz cierpliwości do innych! Jak ktoś ma ochotę gwiazdorzyć - to niech popatrzy w niebo, zamiast przebierać palcami po klawiaturze czy ekranie smartfona. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 (edytowany) Zauważyłem, że nie będąc członkiem danego klubu mogę widzieć wpisy w nim zawarte - mimo, że klub jest zamknięty. Wystarczy, że w obserwowanych mam @Redakcja AUDIO Klikam na powiadomienie o nowym poście i już widzę co się dzieje w klubie. Chyba nie powinno tak być z założenia? Edytowano 9 czerwca 2023 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 9 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2023 Wywołałam Cię, @lpomis, myślami! Właśnie miałam prosić Cię na PW, żebyś dołączył się do klubu XYZ Możesz? Zobaczymy, co wyjdzie. Jestem w górach do niedzieli, przez co zostawiłam wszystko rozbałaganione, ale postanowiłam dziś kilkanaście minut klubom poświecić. Jeśli jutro pogoda będzie marna, też przysiądę. Im dalej w las, tym więcej drzew, jak to w życiu Ustawiłam tak, że posty są widoczne dla nie-członków, ale pisać mogą wybrani - w sensie zaproszeni przez założyciela klubu. Dużo jest możliwości, muszę wszystkie przerobić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 Dnia 9.06.2023 o 20:46, lpomis napisał: Zauważyłem, że nie będąc członkiem danego klubu mogę widzieć wpisy w nim zawarte - mimo, że klub jest zamknięty. Wystarczy, że w obserwowanych mam @Redakcja AUDIO Musiałeś ! A tak było fajnie 😂 Dnia 27.05.2023 o 21:51, Asia napisał: Myślę, że z forum jest dokładnie jak z przyrostem naturalnym w Polsce Gratuluję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 @Redakcja AUDIO Dobry wieczór. Nie widzę żadnego zamkniętego klubu na forum. Czyżbym wszędzie miał bana? Proszę mi podać hasła do tajemnych pokoi bo ja chcę dyskutować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2023 10 minut temu, Bebop napisał: Proszę mi podać hasła do tajemnych pokoi bo ja chcę dyskutować. @Redakcja AUDIO Olu , czy mogłabyś podać koledze nr. konta , bo chce podyskutować 😂 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2023 (edytowany) 14 godzin temu, Bebop napisał: Nie widzę żadnego zamkniętego klubu na forum. Czyżbym wszędzie miał bana? Nie przejmuj sie, ja też nie widzę. Widocznie tez mam bana, lub nie działa ponizsze, tak jak powinno... Dnia 9.06.2023 o 19:54, Redakcja AUDIO napisał: Ustawiłam tak, że posty są widoczne dla nie-członków, ale pisać mogą wybrani - w sensie zaproszeni przez założyciela klubu. Dopiero @lpomis dał znać że wogóle istnieje coś takiego jak "klub xyz". Edytowano 12 czerwca 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2023 Cześć, jak pisałam - wszystko jest nieco rozgrzebane, bo wyjechałam na czerwcowy urlop. Wybaczcie Jestem w pracy od poniedziałku, nadganiam i dlatego mało mnie tu, ale się poprawię. Co więcej, po aktualizacji system mnie non stop wylogowuje. Zabieram się za ogarnianie Do wyboru są 4 możliwości wyświetlania klubów. Pozdrowienia serdeczne, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 13 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2023 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: "Nigdy nie zapisałbym się do klubu, który przyjąłby kogoś takiego jak ja na członka" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 13 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2023 Administracja lepiej pomyślałaby o czacie na forum. A nie jakieś zamknięte gadki. Pierdu pierdu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 14 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2023 Proponuję bojkot tych nowych, "elitarnych" klubów. Jak sobie jeden z drugim popiszą trochę sami ze sobą, to odechce im się niekoleżeńskich ekstrawagancji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2023 10 godzin temu, Artur Charicki napisał: Administracja lepiej pomyślałaby o czacie na forum. A nie jakieś zamknięte gadki. Pierdu pierdu Takie rzeczy to już Panie dawno i nie prawda . 36 minut temu, Kraft napisał: Proponuję bojkot tych nowych, "elitarnych" klubów. Jak sobie jeden z drugim popiszą trochę sami ze sobą, to odechce im się niekoleżeńskich ekstrawagancji. Ja to bym paszporty zabierał . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 14 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2023 55 minut temu, Kraft napisał: Proponuję bojkot tych nowych, "elitarnych" klubów. Jak sobie jeden z drugim popiszą trochę sami ze sobą, to odechce im się niekoleżeńskich ekstrawagancji. W jaki inny sposob, bezpieczny od krwiozerczych nienawistnikow, beda mogli sie wykazywac apologeci silikonu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 14 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2023 2 godziny temu, Dedal75 napisał: Ja to bym paszporty zabierał . Może zamkniety klub cela czy "koza" dla niesfornych użytkowników i pólotwarty spacerniak na jakiejś bocznicy 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2023 Można i tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 15 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2023 (edytowany) Dnia 14.06.2023 o 09:12, Mariusz Kopacki napisał: W jaki inny sposob, bezpieczny od krwiozerczych nienawistnikow, beda mogli sie wykazywac apologeci silikonu? Ej, wszystko na krzemie jedzie. Nawet swiecic chce, wiec jakby nie bylo, kazdy z nas jest wyznawca piaskowego boga. Edytowano 15 czerwca 2023 przez Bahzell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts