Adi777 Napisano 9 października 2022 Udostępnij Napisano 9 października 2022 PS @Matt Daemon Pozdrawiam kolegę z Wielkopolski 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 9 października 2022 Udostępnij Napisano 9 października 2022 Dnia 8.10.2022 o 10:40, tomek4446 napisał: Kurde chętnie. Muszę jakoś znaleźć czas . Dam znać. To jak już się najesz tych pyrów, to w drodze powrotnej zapraszam do mnie. Mam bardzo dobre specyfiki na trawienie. Daleko nie jest i Jarasa można nawiedzić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 października 2022 Udostępnij Napisano 10 października 2022 Niektórzy to mają salonik… 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 10 października 2022 Udostępnij Napisano 10 października 2022 Na krótką ścianę, na krótką 🤪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 (edytowany) Dnia 10.10.2022 o 18:02, marcinmarcin napisał: Na krótką ścianę, na krótką 🤪 Siedzące miejsce odsłuchu nie pozwala😉 na zmiany. A z absorberów to tylko wentylator wyciągowy? Edytowano 12 października 2022 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Atoll Jazza poleciał do Atoli. Proszę nie zaśmiecajcie tego tematu. Chwalcie się tu systemami. Perełkami jakimiś. Ciekawostkami systemowymi. Jak znajdę chwilę poprzenoszę ten kibel do odpowiedniej zakładki 😉 Z drugiej strony... To też systemowe rozwiązanie 🤔 Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Z jednej strony wyczesany kibel, a z drugiej kraty w oknach (na pierwszym piętrze?) wskazują na bogacza w biednym kraju. No i jeszcze ten kranik z rurką... Nie wygląda to na żart. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 3 minuty temu, dorsz napisał: No i jeszcze ten kranik z rurką... Ktoś może mocno przeżywa uniesienia przy słuchaniu jakiegoś wzruszającego utworu. Ja płaczę. Innemu może puszczają hamulce. Stąd może pomysł na bidet. Nie kontynuujmy tematu tego systemu. Jest poza systemem audio. Może to system na czyszczenie okrężnicy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Ja płaczę. Poryczałem się jak bóbr, jak Lemmy kopnął w kalendarz. http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/8723/Lemmy-Biala-goraczka Dobrze się czyta 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 (edytowany) 3 godziny temu, dorsz napisał: Poryczałem się jak bóbr, jak Lemmy kopnął w kalendarz. Ja najmocniej przeżyłem śmierć Jeffa Healeya i Toma Petty. Sorry za offtop. ale musiałem. Edytowano 14 października 2022 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 16 października 2022 Udostępnij Napisano 16 października 2022 BC po dwóch miesiącach wrócił do domu. Miło posłuchać na nim wokali. Przyjemne granie na długie godziny. 10 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 (edytowany) @Asia Dlaczego te JBL-e? Chciałem kolumny LCR do salki kinowej, które będą mogły grać czysto z dużą głośnością, pełnym pasmem, neutralnie, i takie są M2. Dodatkowo znalazłem parę demo za śmieszną cenę, więc nie zastanawiałem się długo. Mają bardzo dobre opinie. Pisałem z właścicielami, którzy używają tych kolumn zarówno do kina, jak i stereo. @audiowit 24m2. 4m x 6m. Edytowano 3 listopada 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 To tak brzmi, jakbyś ich w ogóle przez zakupem nie słuchał. To bardzo nieprawilnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 (edytowany) @Kraft Wiem 😄 @Rega One były akurat tanie. Za parę zapłaciłem mniej, niż za jedną nową sztukę. Nówki za około 35 tysięcy sztuka, plus minus. Wizualnie nie są perfekcyjne, ale i tak ich nie będę widział, więc luzik. Edytowano 3 listopada 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 Ale pogadać można . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 Będę miał małą zagwozdkę z resztą kolumn. Będzie sporo możliwości do wyboru. @J4Z Tak, dokładnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wingo Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 0-1 zabawy 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Witamy w klubie :). Świetny zakup. Lepiej się w tych pieniądzach, i 10 krotności tej kwoty, nie da Słyszysz różnicę pomiędzy graniem z dysku zewnętrznego, a wewnętrznego? I podłącz po i2s !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 3 godziny temu, Wingo napisał: 0-1 zabawy Czy ktoś z Panów mi wyjaśni co to do cholery jest ? Bo ja cyfrowy raczej nie jestem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Na tym pudełku z prawej jest napisane ;). A ja się strasznie cieszę, bo to już 3 osoba, która kupiła 0-1 pudełeczko za moją rekomendacją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 3 minuty temu, audiowit napisał: A ja się strasznie cieszę, bo to już 3 osoba, która kupiła 0-1 pudełeczko za moją rekomendacją. No dobra zaryzykuję, dysk zewnętrzny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Nie, Tomku, to odtwarzacz plików. Ale ma też wbudowany 4tb dysk. I należy do tych urzadzen, które jak posłuchasz i usłyszysz, że " nie ma różnicy " to pomyślisz - już kultowe " jak mi ktoś jeszcze powie, że nie ma różnicy, to wypłacę z bani" :))) Poczekajmy co Michał napisze. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 @audiowit Jak przez to pudełko odtworzyć muzykę z Qobuz? iPad lub telefon. Czy da się?😃 Teraz mam z Lumina/transport. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wingo Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Panowie skóry bo to konto sprzed wieków telefon zgubiłem i zalogowałem się na stare konto nie wiedziałem że istnieje. Jutro jakoś dojdę do poprzedniego a to do wywalenia @MariuszZ Tomek to IO data soundgenic. Deko niezamierzony zakup obecnie ale ze względu na brak finansów na grubsze zakupy wpadło to małe półroczne japońskie pudełko i zasilacz z Voodoo z Koszalina. Witek polecał i faktycznie jest nie lada zdziwienie. O ile słuchałem już z maliną i wiedziałem że laptop to nie najlepsze rozwiązanie to program w laptopie był dużo bardziej stabilny niż daphile. w IO apka super śmiga aż miło, jest bardzo intuicyjna i ma masę opcji. Dźwiękowo strach pisać 😅. Nie no jest od ręki różnica w kwestii prezencji brzmienia. Jest znacznie bardziej poukładane, źródła pozorne są lepiej zarysowane, dokładniej można je zlokalizować. Wpływ na górze pasma jest słyszalny w postaci lepszych wybrzmień bardziej dźwięczne stały się wysokie tony. Dół twardszy, uderzenie jest zdecydowanie lepsze. Ale to moje odczucia słuchowe może złudne, ale mogę z tym żyć 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 2 minuty temu, Wingo napisał: Panowie skóry bo to konto sprzed wieków telefon zgubiłem i zalogowałem się na stare konto nie wiedziałem że istnieje. Jutro jakoś dojdę do poprzedniego a to do wywalenia @MariuszZ Tomek to IO data soundgenic. Deko niezamierzony zakup obecnie ale ze względu na brak finansów na grubsze zakupy wpadło to małe półroczne japońskie pudełko i zasilacz z Voodoo z Koszalina. Witek polecał i faktycznie jest nie lada zdziwienie. O ile słuchałem już z maliną i wiedziałem że laptop to nie najlepsze rozwiązanie to program w laptopie był dużo bardziej stabilny niż daphile. w IO apka super śmiga aż miło, jest bardzo intuicyjna i ma masę opcji. Dźwiękowo strach pisać 😅. Nie no jest od ręki różnica w kwestii prezencji brzmienia. Jest znacznie bardziej poukładane, źródła pozorne są lepiej zarysowane, dokładniej można je zlokalizować. Wpływ na górze pasma jest słyszalny w postaci lepszych wybrzmień bardziej dźwięczne stały się wysokie tony. Dół twardszy, uderzenie jest zdecydowanie lepsze. Ale to moje odczucia słuchowe może złudne, ale mogę z tym żyć A czy to cudo odtwarza Tidala? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts