audiowit Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 13 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Moi drodzy, sytuacja jest skomplikowana, więc musicie uzbroić się w cierpliwość. Wszystko wróci do normy, ale potrzeba na to kilku dni... no może nawet więcej niż 7 Forum będzie aktualizowane, zniknie z eteru pewnie na godzinę, ale wcześniej dam Wam znać. Mam nadzieję, że nam wybaczycie 😇 🙄 Nie. Przez godzinę. To przecież może z tego powodu dojść do konfliktu nuklearnego. Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 17 listopada 2022 Autor Napisano 17 listopada 2022 13 minut temu, audiowit napisał: Nie. Tak sądziłam, ale postaram się znieść to z godnością. W tym mam jednak wprawę, wszak od lat muszę znosić spojrzenia tych, co to kawy nie słodzą. 15 minut temu, audiowit napisał: Przez godzinę. To przecież może z tego powodu dojść do konfliktu nuklearnego. Wiem. Będę w jądrze konfliktu 😎 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 36 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Forum będzie aktualizowane, zniknie z eteru pewnie na godzinę, ale wcześniej dam Wam znać. Mój "szósty zmysł" znów aktywny Mam złe przeczucia... Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 17 listopada 2022 Autor Napisano 17 listopada 2022 @Chyba Miro 84 Bez takich! Będzie dobrze, trochę wiary w nas 😅 Odpisz, cytując
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 7 godzin temu, tomek4446 napisał: Wojtek , sądzę , że ta cisza w eterze jest dlatego , że jak się kogoś ratuje to się nie gada. logiczne prawda ? 😂 A jak się montuje okno, to się gada czy nie gada? 😉 5 godzin temu, J4Z napisał: Reklamy omijają blokady? Reklamy nie muszą nic omijać, bo "mają pozwolenie na wejście. Na tym forum reklamama jest cała jedna, która mi osobiście w ogólnie nie przeszkadza. A u mnie jej wcześniej nie było i najwyraźniej komuś to przeszkadzało 😛 2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Mam nadzieję, że nam wybaczycie 😇 🙄 Jak będzie Tapatalk, to oczywiście 😍 Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 17 listopada 2022 Autor Napisano 17 listopada 2022 10 minut temu, dorsz napisał: Jak będzie Tapatalk, to oczywiście 😍 Robię co w mej mocy, choć żeby nie wyszło potem, że funta kłaków ona niewarta Oby chłopakom udało się przywrócić tę kompatybilność z TT, też trzymam kciuki Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 31 minut temu, dorsz napisał: Jak będzie Tapatalk, to oczywiście Kurna nie odpuści Odpisz, cytując
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 20 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: choć żeby nie wyszło potem, że funta kłaków ona niewarta Kawę słodzisz, to już jest nieźle jak na początek 😉 Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 17 listopada 2022 Autor Napisano 17 listopada 2022 34 minuty temu, tomek4446 napisał: Kurna nie odpuści Zaczynam czuć presję? Nieeeeeeeee 😅 @dorsz, jeśli to zadziała (I hope), to ze specjalną dedykacją dla Ciebie od Admina 😉 37 minut temu, dorsz napisał: Kawę słodzisz, to już jest nieźle jak na początek 😉 Od czci i wiary mnie odsądzają, no nie wiem... 😉 Ale nie poddaję i się słodzić będę! 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 Nie widzę zdjęć, nawet miniatury zniknęły, to jakiś ogólnoforumowy problem czy tylko w mojej przeglądarce? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 Przed chwilą, SIpo napisał: to jakiś ogólnoforumowy problem czy tylko w mojej przeglądarce? Tylko w Twojej. No , dobra , taki żarcik Odpisz, cytując
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Od czci i wiary mnie odsądzają, no nie wiem... 😉 Ale nie poddaję i się słodzić będę! Z mlekiem i jeszcze posyp czekoladą 😋 - na pohybel. 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: jeśli to zadziała (I hope), to ze specjalną dedykacją dla Ciebie od Admina 😉 TIA 😇 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: wszak od lat muszę znosić spojrzenia tych, co to kawy nie słodzą. To ludzie słodzą kawę??? Ohyda. Odpisz, cytując
Rega Napisano 17 listopada 2022 Napisano 17 listopada 2022 (edytowany) @Adi777 - nie kazdy jest koneserem goryczy😉. Niektórzy wolą dolce vita. Ja kawy nie piję wcale - wolę Metaxę😄. Edytowano 17 listopada 2022 przez Rega 2 Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 18 listopada 2022 Napisano 18 listopada 2022 (edytowany) Dnia 15.11.2022 o 15:38, dorsz napisał: Tapatalk będzie? Nawet serduszka nie mogę dodać pod Twoim postem (przeglądarka Edge) - rzeczywiście brak awatarów, krzaki, mój Login w prawym górnym rogu zdublowany się wyświetla - no jest trochę graficznie do ogarnięcia. 15 godzin temu, tomek4446 napisał: Kurna nie odpuści Jest nas przynajmniej dwóch Edytowano 18 listopada 2022 przez Wito76 Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 18 listopada 2022 Autor Napisano 18 listopada 2022 @dorsz, czasem posypuję cynamonem, a od trzech dni dodaję specjalne grzyby w proszku 😎@Wito76 liczę, że TT wróci 😇@Rega .... jak to wcale? 🤯 😉 PS. U mnie śnieg pod domem! Winter is coming. Odpisz, cytując
dorsz Napisano 18 listopada 2022 Napisano 18 listopada 2022 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: @dorsz, czasem posypuję cynamonem, a od trzech dni dodaję specjalne grzyby w proszku 😎 PS. U mnie śnieg pod domem! Winter is coming. Psylocybina? No, no... nie poznaję koleżanki 😉 A cynamon, to trauma z dzieciństwa i stołówki szkolnej - papka z ryżu, rozgotowane jabłka, posypane cukrem i cynamonem. Ochyda 🤮 BTW. Co to ten śnieg? 😁 +7°C i deszczyk sobie bangla, ptaszki korzystają i zażywają kąpieli. Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano 18 listopada 2022 Autor Napisano 18 listopada 2022 1 minutę temu, dorsz napisał: Psylocybina? No, no... nie poznaję koleżanki 😉 Haha, nieeee Nic z tych właściwości, moje są legalne 😁 Śnieżek stopniał... chyba robimy offtop 🤟 Odpisz, cytując
dorsz Napisano 18 listopada 2022 Napisano 18 listopada 2022 14 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Śnieżek stopniał... chyba robimy offtop 🤟 Jak stopniał, to zdecydowanie 🤟 1 Odpisz, cytując
lolekdrugi Napisano 18 listopada 2022 Napisano 18 listopada 2022 Dnia 17.11.2022 o 13:05, Redakcja AUDIO napisał: Forum będzie aktualizowane, czyli jest szansa, że w końcu zostanie poprawiony problem z pisaniem postów, trzymam kciuki Odpisz, cytując
Asia Napisano 19 listopada 2022 Napisano 19 listopada 2022 Nie ma człowieka parę dni, a oni psują forum. Niezła rozwałka! Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 19 listopada 2022 Napisano 19 listopada 2022 U mnie wszystko w porządku, oprócz znikających avatarów niektórych użytkowników. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 19 listopada 2022 Napisano 19 listopada 2022 49 minut temu, Adi777 napisał: U mnie wszystko w porządku, oprócz znikających avatarów niektórych użytkowników. Mam tak samo jak Ty... ;D 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 19 listopada 2022 Napisano 19 listopada 2022 Z ciekawości postanowiłem odwiedzić dziś forum jako użytkownik niezalogowany, z domyślnymi ustawieniami przeglądarki, bez aktywnej blokady reklam. Poniżej wrzucam zrzut ekranu z jednego z tematów. Wygląda to mega słabo. Odpisz, cytując
dorsz Napisano 19 listopada 2022 Napisano 19 listopada 2022 Nie chcę nic mówić, ale reklamy Google są chyba spersonalizowane 😁 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts