audiowit Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 13 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Moi drodzy, sytuacja jest skomplikowana, więc musicie uzbroić się w cierpliwość. Wszystko wróci do normy, ale potrzeba na to kilku dni... no może nawet więcej niż 7 Forum będzie aktualizowane, zniknie z eteru pewnie na godzinę, ale wcześniej dam Wam znać. Mam nadzieję, że nam wybaczycie 😇 🙄 Nie. Przez godzinę. To przecież może z tego powodu dojść do konfliktu nuklearnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 13 minut temu, audiowit napisał: Nie. Tak sądziłam, ale postaram się znieść to z godnością. W tym mam jednak wprawę, wszak od lat muszę znosić spojrzenia tych, co to kawy nie słodzą. 15 minut temu, audiowit napisał: Przez godzinę. To przecież może z tego powodu dojść do konfliktu nuklearnego. Wiem. Będę w jądrze konfliktu 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 36 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Forum będzie aktualizowane, zniknie z eteru pewnie na godzinę, ale wcześniej dam Wam znać. Mój "szósty zmysł" znów aktywny Mam złe przeczucia... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 @Chyba Miro 84 Bez takich! Będzie dobrze, trochę wiary w nas 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 7 godzin temu, tomek4446 napisał: Wojtek , sądzę , że ta cisza w eterze jest dlatego , że jak się kogoś ratuje to się nie gada. logiczne prawda ? 😂 A jak się montuje okno, to się gada czy nie gada? 😉 5 godzin temu, J4Z napisał: Reklamy omijają blokady? Reklamy nie muszą nic omijać, bo "mają pozwolenie na wejście. Na tym forum reklamama jest cała jedna, która mi osobiście w ogólnie nie przeszkadza. A u mnie jej wcześniej nie było i najwyraźniej komuś to przeszkadzało 😛 2 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Mam nadzieję, że nam wybaczycie 😇 🙄 Jak będzie Tapatalk, to oczywiście 😍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 10 minut temu, dorsz napisał: Jak będzie Tapatalk, to oczywiście 😍 Robię co w mej mocy, choć żeby nie wyszło potem, że funta kłaków ona niewarta Oby chłopakom udało się przywrócić tę kompatybilność z TT, też trzymam kciuki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 31 minut temu, dorsz napisał: Jak będzie Tapatalk, to oczywiście Kurna nie odpuści Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 20 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: choć żeby nie wyszło potem, że funta kłaków ona niewarta Kawę słodzisz, to już jest nieźle jak na początek 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 34 minuty temu, tomek4446 napisał: Kurna nie odpuści Zaczynam czuć presję? Nieeeeeeeee 😅 @dorsz, jeśli to zadziała (I hope), to ze specjalną dedykacją dla Ciebie od Admina 😉 37 minut temu, dorsz napisał: Kawę słodzisz, to już jest nieźle jak na początek 😉 Od czci i wiary mnie odsądzają, no nie wiem... 😉 Ale nie poddaję i się słodzić będę! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 Nie widzę zdjęć, nawet miniatury zniknęły, to jakiś ogólnoforumowy problem czy tylko w mojej przeglądarce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 Przed chwilą, SIpo napisał: to jakiś ogólnoforumowy problem czy tylko w mojej przeglądarce? Tylko w Twojej. No , dobra , taki żarcik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Od czci i wiary mnie odsądzają, no nie wiem... 😉 Ale nie poddaję i się słodzić będę! Z mlekiem i jeszcze posyp czekoladą 😋 - na pohybel. 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: jeśli to zadziała (I hope), to ze specjalną dedykacją dla Ciebie od Admina 😉 TIA 😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: wszak od lat muszę znosić spojrzenia tych, co to kawy nie słodzą. To ludzie słodzą kawę??? Ohyda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 (edytowany) @Adi777 - nie kazdy jest koneserem goryczy😉. Niektórzy wolą dolce vita. Ja kawy nie piję wcale - wolę Metaxę😄. Edytowano 17 listopada 2022 przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 (edytowany) Dnia 15.11.2022 o 15:38, dorsz napisał: Tapatalk będzie? Nawet serduszka nie mogę dodać pod Twoim postem (przeglądarka Edge) - rzeczywiście brak awatarów, krzaki, mój Login w prawym górnym rogu zdublowany się wyświetla - no jest trochę graficznie do ogarnięcia. 15 godzin temu, tomek4446 napisał: Kurna nie odpuści Jest nas przynajmniej dwóch Edytowano 18 listopada 2022 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 @dorsz, czasem posypuję cynamonem, a od trzech dni dodaję specjalne grzyby w proszku 😎@Wito76 liczę, że TT wróci 😇@Rega .... jak to wcale? 🤯 😉 PS. U mnie śnieg pod domem! Winter is coming. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: @dorsz, czasem posypuję cynamonem, a od trzech dni dodaję specjalne grzyby w proszku 😎 PS. U mnie śnieg pod domem! Winter is coming. Psylocybina? No, no... nie poznaję koleżanki 😉 A cynamon, to trauma z dzieciństwa i stołówki szkolnej - papka z ryżu, rozgotowane jabłka, posypane cukrem i cynamonem. Ochyda 🤮 BTW. Co to ten śnieg? 😁 +7°C i deszczyk sobie bangla, ptaszki korzystają i zażywają kąpieli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 18 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 1 minutę temu, dorsz napisał: Psylocybina? No, no... nie poznaję koleżanki 😉 Haha, nieeee Nic z tych właściwości, moje są legalne 😁 Śnieżek stopniał... chyba robimy offtop 🤟 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 14 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Śnieżek stopniał... chyba robimy offtop 🤟 Jak stopniał, to zdecydowanie 🤟 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 Dnia 17.11.2022 o 13:05, Redakcja AUDIO napisał: Forum będzie aktualizowane, czyli jest szansa, że w końcu zostanie poprawiony problem z pisaniem postów, trzymam kciuki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Nie ma człowieka parę dni, a oni psują forum. Niezła rozwałka! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 U mnie wszystko w porządku, oprócz znikających avatarów niektórych użytkowników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 49 minut temu, Adi777 napisał: U mnie wszystko w porządku, oprócz znikających avatarów niektórych użytkowników. Mam tak samo jak Ty... ;D 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Z ciekawości postanowiłem odwiedzić dziś forum jako użytkownik niezalogowany, z domyślnymi ustawieniami przeglądarki, bez aktywnej blokady reklam. Poniżej wrzucam zrzut ekranu z jednego z tematów. Wygląda to mega słabo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Nie chcę nic mówić, ale reklamy Google są chyba spersonalizowane 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts