Fafniak Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 1 godzinę temu, lpomis napisał: Tak. Ultradźwiękowa. W procesie czyszczenia nie używa się żadnych detergentów, a jedynie wody destylowanej. Więcej możesz przeczytać tutaj: https://audio-connect.pl/klaudio/vinyl-records-cleaning-kd-cln-lp200/ Zasady znam. Ciekaw jestem efektów na krajowych płytach z lat 70/90 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 4 godziny temu, Fafniak napisał: Zasady znam. Ciekaw jestem efektów na krajowych płytach z lat 70/90 Wystarczy zadzwonić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 14 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 (edytowany) Po tygodniach poszukiwań w końcu coś się wyklarowało. Czas na zapowiedź kolejnego, VI Audio Zlotu. Co powiecie na Jarocin i siedzibę firmy Pylon Audio? Spotkanie miałoby się odbyć najpewniej 27 sierpnia w sobotę. Do dyspozycji mielibyśmy dwie salki odsłuchowe 18m2 i 38m2, wyposażone w cały asortyment producenta Pylon Audio w tym premierowe Jade 20 i monumentalne Ambery. Teraz wszystko zależy od Was. Będą chętni - będziemy działać Mile widziane w miarę szybkie, wstępne deklaracje odnośnie obecności. Korzystając z okazji - serdeczne podziękowania dla kolegów @Kraft i @halik za wkład włożony w poszukiwania miejsca na kolejny zlot. Edytowano 14 lipca 2022 przez lpomis 6 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Aby ośmielić kolegów...pierwszy 😀. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Dając "lubię to" myślałem że to wystarczy, ale żeby nie było wątpliwości, na dzień dzisiejszy zgłaszam się swoją obecność na zlocie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Na zachętę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 (edytowany) Ja mam akceptacje wodza naczelnego salonu PremiumSound Sopot Pana Arka na kolejny zlot Audio miłośników. Ktoś chętny??? Sprzetu jest znacznie więcej........ Sorki za jakość zdjęć, to tylko dzisiejsza rejestracja moim fonem. Edytowano 14 lipca 2022 przez Bogusław Kożyczkowski 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Ode mnie, przysłowiowy rzut kamieniem 😀, oczywiście tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Ja niestety pomimo że to żabi skok ode mnie, nie będę mógł się pojawić na zlocie. W tym terminie jadę na ślub do chrześniaka i to dość daleko, więc pogodzenie dwóch imprez nie wchodzi w rachubę. A Wielka szkoda. Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 (edytowany) Ten Jarocin prawie 5g jazdy nie wiem czy się zdecyduję . Sopot już dużo bliżej . Edytowano 14 lipca 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 @lpomis, @Kraft , @halik tak polubiłem wspaniałe grono , że nawet jak by tam nic nie grało to bym przyjechał. Czyli ,zgłaszam akces. P.S. Wojtek , a ten Zlot to nie będzie od 7 - mej ? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 A to Gniezno nie jest nieopodal Jarocina? 🙂 oczywiście chętny 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 (edytowany) 24 minuty temu, Matt Daemon napisał: A to Gniezno nie jest nieopodal Jarocina? 🙂 oczywiście chętny 😉 Niedaleko, plus minus 70 km. 2 godziny temu, MMarek napisał: Ode mnie, przysłowiowy rzut kamieniem 😀 Ode mnie też, 15 km. Edytowano 14 lipca 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 14 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 2 godziny temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: PremiumSound Sopot Super, no to mamy materiał na kolejne spotkanie. A jak tam wygląda salka odsłuchowa? Pomieścimy się? 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: a ten Zlot to nie będzie od 7 - mej ? Mmmm, środek nocy. Siódma brzmi idealnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 2 godziny temu, halik napisał: W tym terminie jadę na ślub do chrześniaka i to dość daleko, więc pogodzenie dwóch imprez nie wchodzi w rachubę. A nie dało by się organizować wesela w salce Pylon Audio ? Pogadaj , nagłośnienie już będzie i to za free , przemyśl sprawę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 31 minut temu, Adi777 napisał: Niedaleko, plus minus 70 km Nie dopiesałem - chciałem po przyjacielsku dogryźć @Kraft ha ha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Hhmm, Jarocin, to coś polskiego i alternatywnego do playlisty trza by wrzucić… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: A nie dało by się organizować wesela w salce Pylon Audio ? Pogadaj , nagłośnienie już będzie i to za free , przemyśl sprawę Jakby to było moje wesele to już bym z jedzeniem i płytami Zenka zasuwał. Pomysł zacny, przekażę młodej parze te propozycje 😁 Edytowano 14 lipca 2022 przez halik 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 8 minut temu, halik napisał: Pomysł zacny, przekażę młodej parze te propozycje Radek , pomyśl , darmowa muza i darmowe żarcie , kurna co to by był za Zlot !!! Koniecznie pogadaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 4 godziny temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Ja mam akceptacje wodza naczelnego salonu PremiumSound Sopot Pana Arka na kolejny zlot Audio miłośników. Ktoś chętny??? A nie może być w Sopocie 2 lub 3 tygodnie wcześniej, a nie tuż przed końcem wakacji? Czy tam się da zaparkować w okolicy, bo to zdaje się może być ciężki temat... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 14 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 (edytowany) 25 minut temu, RoRo napisał: A nie może być w Sopocie 2 lub 3 tygodnie wcześniej, a nie tuż przed końcem wakacji? Czy tam się da zaparkować w okolicy, bo to zdaje się może być ciężki temat... Chyba czegoś nie doczytałeś @RoRo. Zlot jest planowany w Jarocinie. Na Sopot nie ma jeszcze terminu - to dopiero propozycja wrzucona przez @Bogusław Kożyczkowski /edit Ale już działamy w tej sprawie, wstępne ustalenia trwają. Będziemy informować na bieżąco o postępach 👍 Edytowano 14 lipca 2022 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 21 minut temu, tomek4446 napisał: Radek , pomyśl , darmowa muza i darmowe żarcie , kurna co to by był za Zlot !!! Ale tańców nie będzie na złocie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Północ się bawi, południe nie ma miedzi więc na d... siedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 33 minuty temu, soberowy napisał: Północ się bawi, południe nie ma miedzi więc na d... siedzi Działaj chłopie. Wyjrzyj przez okno , nie ma tam jakiegoś salonu audio ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Hej Jarocin - potwierdzam uczestnictwo tak na 80%, mam nadzieje ze zdążę wrócić z urlopu. Pozdrawiam i podziękowania dla osób organizujących zlot. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts