KrólKiczu Napisano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2022 A ja chciałbym dla odmiany mieć ze 3 konta ... 😏 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2022 3 godziny temu, Dzik napisał: @Redakcja AUDIO Konto do usunięcia. Dzik - nie poddawaj się, twardym trza być a nie miętkim. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2022 Forum otwarte, każdy moze wejśc/wyjść a tu jak panienki z dobrego domu foch i już - zbieram zabawki i idę do innej piaskownicy 🤣 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Usunąć może tylko Administrator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 5 godzin temu, misiek x napisał: I dlaczego to tak długo trwa? 1 godzinę temu, misiek x napisał: Ja to rozumiem, dlatego czekam cierpliwie. W takim razie się rozmyślam. Niech sobie konto zostanie. 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 (edytowany) @Dzik napisałeś wiele cennych spostrzeżeń. Dobrze wiedzieć że będą wciąż z "właściwym" nick-iem, a nie oznaczone jako "Gość". 5 minut temu, misiek x napisał: Jak dziecko , czasami trzeba mieć jaja a nie tylko kalesony 😂 Wiesz.... np. @HQ150 nie udziela sie tutaj juz a mimo to zostawił konto. Nawet chyba ostatnio zareagował "emotką". Tak że tego.... Edytowano 21 kwietnia 2022 przez Chyba Miro 84 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Wstyd, Koledzy. Lepiej już nic nie piszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Przypominam, że temat służy zgłaszaniu kont do usunięcia i proszę nie robić tu sali sądowej czy miejsca na szafot. Jeżeli ktoś ma jakieś niewyjaśnione sprawy z interlokutorem proszę pisać PMy. Posty "rozliczające" użytkowników za ich słowa będą usuwane. Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenia do treści postów na forum zgłaszać proszę tradycyjną metodą "zgłoś". Przypominanie spraw sprzed miesięcy i robienie nagonek, publicznych słownych linczów jest niewskazane. Ostudźcie emocje i zajmijcie się audio sprawami. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Mariusz nie usuwaj tak szybko postów bo takie ciekawostki były. Ola i Roman wchodzą na forum raz w tygodniu to chociaż deko takie ciekawe dyskusje wisiały 😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 33 minuty temu, Wing0 napisał: Mariusz nie usuwaj tak szybko postów bo takie ciekawostki były. Ola i Roman wchodzą na forum raz w tygodniu to chociaż deko takie ciekawe dyskusje wisiały 😂 A co ciekawego jest w złośliwościach, uszczypliwych uwagach itd? To przecież postawa która nie jest jest miła czy normalna... Proszę bez OT - wystarczające zamieszanie jest w innych tematach 😞 Pozdrawiam PS. Jakby ktoś nie wiedział - to można przeglądać Forum nie będąc zalogowanym. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2022 (edytowany) Może zamiast forumowego zlotu miłośników AUDIO lepiej zorganizować zbiorową terapię dla forumowiczów? Ileż nieuświadomionych lęków i animozji wyszłoby z szafy… i pewnie wiele więcej. Edytowano 22 kwietnia 2022 przez sonique Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2022 4 minuty temu, misiek x napisał: ??? Nie mogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2022 Przed chwilą, misiek x napisał: Ok. Jesteś pewny ? Na 99,9%. Nie znam skryptu, który pozwalałby administratorowi czy modom czytać prywatne wiadomości między użytkownikami. Byłoby to po prostu niemoralne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2022 Według prawa nie mogą. Jak jest skonstruowane forum? Ciężko powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2022 (edytowany) Jak to trudno powiedzieć ? Widać jak na dłoni. 😄 Edytowano 22 kwietnia 2022 przez DiBatonio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2022 8 godzin temu, misiek x napisał: Jeszcze jedno pytanie do moda i admina. Czy w/w mogą czytać prywatne wiadomości pomiędzy użytkownikami ? Nie czytamy wiadomości na PW... ...ale możemy banować użytkowników i upominać za pyskówki oraz kasować konta, choć jak widać niektórzy wracają.- albo mają dwa konta i udają niewiniątką (choć niekoniecznie siedzą cicho). Upodobanie niektórych użytkowników do nap...ania się nawzajem na publicznym forum jest co najmniej dziwne, ale co zrobić. Tak samo dziwne jest tworzenie seryjnych (prawie...) OffTopów, a to przecież sprzęt audio i muzyka powinien być głównym tematem. Pozdrawiam - Dobranoc Państwu 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 6 godzin temu, J4Z napisał: Skoro można raportować pw to jak myślicie? 😀 Myślę ze powinieneś jeszcze raz przeczytać to co napisałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 Mod nie ma dostępu do PM. Dyrekcja czyli admin już tak. Przecież to zwykła strona i admin musi mieć pełny dostęp. To że nie czyta, bo po cholere mu jeszcze taki zgryz. Wystarczy poczytać co tu sie dzieje żeby się nie wgłębiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 2 godziny temu, misiek x napisał: Proszę o usunięcie mojego konta z forum .😃 Jeszcze trochę i same głuche zostaną 🤪 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 (edytowany) Więcej Dzików i TomkówN i tak będzie na pewno. Na żadnym innym forum nie podyskutowałby w ten sposób z modem. No, ale skoro pozwala się na takie rzeczy to jest jak jest. Edytowano 27 maja 2022 przez Rega 6 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 (edytowany) 8 godzin temu, misiek x napisał: Proszę o usunięcie mojego konta z forum .😃 Nawet mnie nie wqrwiaj! 😡 8 godzin temu, J4Z napisał: świrujesz? świrujesz... 🤔😒 Mam nadzieję, że swiruje. 6 godzin temu, misiek x napisał: Serio,serio No weeeź przestań. Dzika mi nie żal, ale Ty nie świruj. 6 godzin temu, Rega napisał: Więcej Dzików i TomkówN i tak będzie na pewno To prawda. Edytowano 27 maja 2022 przez DiBatonio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 16 godzin temu, misiek x napisał: Proszę o usunięcie mojego konta z forum .😃 Proszę, nie rób nam tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 (edytowany) 14 godzin temu, marcinmarcin napisał: Jeszcze trochę i same głuche zostaną 🤪 I upośledzone. Słuchowo rzecz jasna. W sumie, to to samo. Edytowano 28 maja 2022 przez Adi777 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 16 godzin temu, misiek x napisał: Proszę o usunięcie mojego konta z forum .😃 Nie bądź miękiszonem 😋, nigdzie nie uciekaj. Tak ładnie ludzie cie proszą. 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 5 minut temu, Adi777 napisał: I upośledzone. Każdy tzw. audiofil prezentuje jakiś poziom upośledzenia, oczywiście nie wyłączając mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts