Adi777 Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 18 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Gniezno JEST niedaleko Poznania 😋 A ma być spotkanie w Poznaniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 (edytowany) 35 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: @Kraft - Gniezno JEST niedaleko Poznania 😋 Lepiej! Jeszcze tylko szyk przestawny (Poznań jest niedaleko Gniezna) i jesteśmy w domu, czyli w Pierwszej Stolicy. Edytowano 27 czerwca 2022 przez Kraft 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: @Kraft - Gniezno JEST niedaleko Poznania 😋 1 godzinę temu, Kraft napisał: Jeszcze tylko szyk przestawny (Poznań jest niedaleko Gniezna) co by ostatecznie wyjaśnić - Wisła też w Bydgoszczy jest...https://pomorska.pl/wielka-woda-w-fordonie-w-bydgoszczy-wisla-niebezpiecznie-przybrala-zdjecia/ar/c1-15475832 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Team sznycle, czyli Paula, @lpomis @tomek4446 i @MarcKrawczyk - uważam, że nie były takie złe bo sznycle dobre są, złe nie są... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 (edytowany) Wisła w Bydgoszczy jest, ale tylko połowicznie. Na rzece przebiega bowiem granica administracyjna miasta (tak mówi Google maps;). Ale i tak zwracam honor. Zapomniałem:(,Mimo, że parę lat temu płynąłem tam statkiem. Edytowano 27 czerwca 2022 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 6 godzin temu, Kubakk napisał: Elegancką kaburę ktoś tam na pasie przysposobił na zlot-a Masz coś do dzikiego zachodu ? Wiesz , wziąłem gnata tak na wszelki wypadek, gdyby mi się np. cena paczek nie spodobała 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 3 minuty temu, J4Z napisał: Strach tam do Was jechać. 😉😀 Weź procę i bedzie doborze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 7 godzin temu, TomekN napisał: Zupełnie nie tak sobie wyobrażałem zlot audiofilski A jak ? Jak inaczej może wyglądać spotkanie grupy ludzi połączonych wspólną pasją ? 9 minut temu, J4Z napisał: Strach tam do Was jechać. Ja , jak ja, ale tylu bejsboli co miał kolega @halik w bagażniku, to ja na meczu ligi amerykańskiej bejsbola nie widziałem A piłeczek nie dostrzegłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Wszyscy malkontenci, możecie Tomkowi co najwyżej skoczyć na ładownicę 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 1 godzinę temu, J4Z napisał: Jak nie klamry to jakieś kabury, gnaty 😳 Strach tam do Was jechać. 😉😀 Hehe. Znam kilku posiadaczy pozwoleń i prawie wszyscy mają lekkiego pierdolca na punkcie broni. Potrafią je zabrać w najmniej potrzebne miejsca, srsly. Choć może nie aż w taki ostentacyjny sposób... 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Zazdrość i żałość "mnię" targają, że z takiej imprezy musiałem zrezygnować. Ale, cóż.... życie. Była to pewnie szansa usłyszeć coś co rzeczywiście robi różnicę, choć dla mnie absolutnie niedostępne. Generalnie dzięki wszystkim za słowo pisane a Wojtkowi @lpomis (plus osoby towarzyszące) za organizację tego jak i wszystkich poprzednich złotów. Jestem pewien, że do zobaczenia. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 2 godziny temu, J4Z napisał: Kto przynosi bejsbole na strzelanine? A oglądałeś Indiana Jones , scena z mieczem na targu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 (edytowany) Piszcie lepiej chopy jaka muza i na których paczkach zrobiła na Was największe wrażenie. Które głośniki były najbardziej dynamiczne, energetyczne? Które miały najbardziej realistyczne wokale? Edytowano 27 czerwca 2022 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 (edytowany) Nie wiem czy to właściwe zapytanie, ale czy dałoby radę na zdjęciu grupowym dać podpisy kto jest kto? Tak z ciekawości. Wiadomo, na forum kryjemy się pod nickami, ale skoro są foty i upubliczniony wizerunek to może dałoby radę "przedstawić się". Może spotkamy się gdzieś na wakacjach i człowiek podejdzie i spyta "Fafniak, to ty?" Edytowano 27 czerwca 2022 przez Wito76 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Na 100 prób w ślepym teście ani razu nie wskazałbym na Krafta, że to właśnie on. No taka sympatyczna aparycja 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 49 minut temu, Wito76 napisał: Nie wiem czy to właściwe zapytanie, ale czy dałoby radę na zdjęciu grupowym dać podpisy kto jest kto? Tak z ciekawości. Wiadomo, na forum kryjemy się pod nickami, ale skoro są foty i upubliczniony wizerunek to może dałoby radę "przedstawić się". Może spotkamy się gdzieś na wakacjach i człowiek podejdzie i spyta "Fafniak, to ty?" No widzisz.... my tak w sumie mielismy - prawie jak Fafniak to Ty 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 (edytowany) 8 godzin temu, kaczadupa napisał: Na 100 prób w ślepym teście ani razu nie wskazałbym na Krafta, że to właśnie on. No taka sympatyczna aparycja Potwierdzam. bardzo sympatyczny i miły kolega. Pochwalę się, że dostałem w prezencie, interesującą książkę o ziemi gnieźnieńskiej, napisaną przez niego i z jego ilustracjami. W ogóle to wszyscy forumowicze, których miałem zaszczyt poznać są wspaniali, oczywiście nie wyłączając mnie Edytowano 28 czerwca 2022 przez MMarek 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 17 minut temu, MMarek napisał: Potwierdzam. bardzo sympatyczny i miły kolega. Pochwalę się, że dostałem, interesującą książkę o ziemi gnieźnieńskiej, napisaną przez niego i z jego ilustracjami. W ogóle to wszyscy forumowicze, których miałem zaszczyt poznać są wspaniali, oczywiście nie wyłączając mnie I ja dostałem piękną publikację. Odwdzięczyłem się komfortowym transportem autora w genialnym towarzystwie ha ha z i do Gniezna koło Poznania 🤣🤣🤣 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 (edytowany) 22 minuty temu, Matt Daemon napisał: I ja dostałem piękną publikację. Odwdzięczyłem się komfortowym transportem autora w genialnym towarzystwie ha ha z i do Gniezna koło Poznania 🤣🤣🤣 Teraz zajarzyłem, dlaczego dostałem. To rekompensata za to, że mnie "wrobił" w Bowersy, które kupiłem w ciemno po przeczytaniu jego testu. Powinienem otrzymać jeszcze jedną, ponieważ po roku użytkowania, kupiłem następne tej samej firmy Matt Daemon, na którym zdjęciu jesteś, bo za nic sobie nie mogę skojarzyć nicka z Tobą? Edytowano 28 czerwca 2022 przez MMarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Daemon Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 38 minut temu, MMarek napisał: Teraz zajarzyłem, dlaczego dostałem. To rekompensata za to, że mnie "wrobił" w Bowersy, które kupiłem w ciemno po przeczytaniu jego testu. Powinienem otrzymać jeszcze jedną, ponieważ po roku użytkowania, kupiłem następne tej samej firmy Matt Daemon, na którym zdjęciu jesteś, bo za nic sobie nie mogę skojarzyć nicka z Tobą? a tyle było gadania ha ha ha - ciemnobrodaty w brylach to ja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 5 minut temu, Matt Daemon napisał: a tyle było gadania ha ha ha - ciemnobrodaty w brylach to ja Faktycznie, siedzieliśmy czasami obok siebie i konwersowaliśmy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 14 godzin temu, tomek4446 napisał: Ja , jak ja, ale tylu bejsboli co miał kolega @halik w bagażniku, to ja na meczu ligi amerykańskiej bejsbola nie widziałem A piłeczek nie dostrzegłem Oj Tomek, wszystko pomieszałeś, to nie były bejsbole to był chrust zebrany po drodze. Korzystałem jak wy słuchaliście jakiś pierdół, niby na fajeczke i cyk, drzewo do bagażnika. Zima idzie i Mati pozwolił. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Czytając tą relację odnoszę wrażenie, że soniczne był to jeden z lepszych złotów. Salon napewno najlepiej przystosowany z tych co do tej pory odwiedziliście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Ja czekam na zlot w pięknym Krakowie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Nie wypowiem się za innych, ale ja nie słyszałem do tej pory tak grających zestawów. Było drogo i bylo to słychać. Dla mnie pełna audiofilskie uczta. Ale mogę się mylić a raczej to jest pewne, bo nie było pomiarów a sam słuch to tylko iluzjie i zwidy. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Dnia 27.06.2022 o 14:43, lpomis napisał: To jeszcze ciekawostka. W Audio-Connect mogliśmy zobaczyć jak wygląda praca profesjonalnej maszyny do mycia/czyszczenia płyt gramofonowych. Salon ma również w ofercie takie usługi. Poniżej krótki filmik z pracy urządzenia. myjka winyli.mp4 10 MB · 0 downloads To ultradźwiękowa maszynka ? Jak wrażenia po wsadzeniu i umyciu płyty z polskich nagrań ? (Na myjkach mechanicznych, również tych zaawansowanych, efekty słabe) Dnia 27.06.2022 o 23:15, Wito76 napisał: Może spotkamy się gdzieś na wakacjach i człowiek podejdzie i spyta "Fafniak, to ty?" Mnie rozpoznasz po przekrwionych oczach i pianie na pysku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts